Fatboy Slim, Manic Street Preachers ja Travis esinevad Läti festivalil

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manic Street Preachers
Manic Street Preachers Foto: AFP / Scanpix

Järgmisel nädalavahetusel, 18. ja 19. juulil, Lätis Salacgrīvas toimuval Positivus AB festivalil astuvad üles mitmed maailmakuulsad tegijad.



Peaesinejate Fatboy Slimi (UK), Manic Street Preachersi(UK) ja Travise(UK) kõrval leiab teisigi tuntud nimesid. Näiteks esimesel ööl kütab tantsutelgi kuumaks üks hinnatuim

techno

DJ ja produtsent Timo Maas (GER).



DJ-de poolelt astuvad üles teiste seas Läti kuulsaim plaadikeerutaja DJ Bogdan Taran ja Kaspar Kondrat, kes on korduvalt ka eesti publikule esinenud. Bändidest võiks nimetada veel põnevat Rootsi hipigruppi I’m From Barcelona, mis koosneb lausa 29-st inimesest ning Iirimaa imet Gorbachovi.



Kindlasti teeb festivali mõnusamaks see, et pärast päevast ansamblite nautlemist võib tantsutelgis pidutseda kuni hommikuni – luksus, mida paljud meie kohalikud festivalid endale lubada ei saa.



Lisaks suurepärastele artistidele kolmel arenal, pakub kahepäevane festival ka muud põnevat. Püsti pannakse fännitelk, kus esinejad käivad autogramme jagamas, vabaõhukino, lastelinnak,

ambient

terrass, tsirkus, teater, nukuteater jne.



Samuti pakuvad oma teenuseid tattoomeistrid, muusikapoed, raamatupoed ning söögikohad, mille menüü pannakse kokku parimatest paladest üle maailma.



Lisainfot festivali kohta leiad aadressilt

www.positivusabfestival.com

.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles