Evelyn Mikomägi otsib töökaid miisusid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sushi Cat on meelispaigaks ka lauljatar Ithakale (paremal)
Sushi Cat on meelispaigaks ka lauljatar Ithakale (paremal) Foto: elu24.ee
Miss Estonia 2000 ning täna edukalt stuudio-modelli-ja toitlustusäri ajav Evelyn Mikomägi otsib oma imearmsasse sushibaari Sushi Cat tööle nobedaid naiskokkasid.

Tallinna südalinnas, Roosikrantsi 16, paiknev jaapani pop-stiilis taskukohaste hindadega kiirtoidubaar Sushi Cat otsib, koolitab ja pakub tööd energilistele naiskokkadele.

Asutaja Evelyn Mikomägi selgitab, miks Sushi Cat panustab girl powerile: «Vastupidiselt Jaapani traditsioonile, kus sushit teevad vaid mehed, usume Sushi Cat'i igapäeva praktikale tuginedes, et naistel tuleb sushi valmistamine sama hästi välja, kui mitte paremini.»

«Pealegi, nad teevad seda naeratuse ja armastusega ning toimetavad kiirel ajal, kui ühine tiim. Meie kogemused on tõestanud, et  Eesti meestel on tõsiseid raskusi klientide silme all sushit teha ning samal ajal rõõmus olla, suhelda ja nalja visata. Sellepärast olemegi peaaegu kõik meeskokad juba naiste vastu välja vahetanud.» 

Sushi Cati`is töötab hetkel juhatajana kunagi «Baari» saates kuulsust kogunud Liis Härma. Sushibaari-Liisi võib aeg-ajalt näha isegi vallatutes kostüümides kliente  teenindamas.

«Koka kandidaatidel tuleb kasuks varasem sushitegemise kogemus, särav isikupära, suhtlemisoskus, esteetika tunnetus ning tervislikud eluviisid. CV koos pildiga saata: jobs@sushicat.ee,» selgitab Mikomägi.

Iga pühapäeval on Sushi Cat'il püsiklientidele plaanis erinevatel teemadel üritusi, näiteks laste sushi, tee-kursus, manga-joonistamine jne. Rohkem infot peagi kodulehel SIIN

Lähiajal külastatakse ka loomade varjupaika «Kassiabi», mida Sushi Cat igapäevaselt kala ülejääkidega toetab.

Kiika pilte! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles