Vaba ajakirjandus on ohus!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetusele tehti pommiähvardus.
Toimetusele tehti pommiähvardus. Foto: Jelena Rudi
Täna keskpäeval tehti Elu24 toimetusele pommiähvardus.

Toimetuse vihjemeilile saabus täna mõni minut pärast keskpäeva järgmise sisuga sõnum: «KATRIN SISKA OLI JUBA ENNE ETENDUST KOHAL JA MITTE KÄSIKÄES LINNAPEAGA!!! LÕPETAGE SEE BULLSHIT, KATRINIL ON SUUREPÄRANE MEES OLEMAS JA OMA TÖÖANDJAGA POLE TAL VÄHIMATKI PISTMIST! KUI SEE JAMA JÄTKUB,

PANEME TEILE TOIMETUSSE POMMI

. VAATAME, KES SIIS PAREMINI NAERAB. KUSTUTAGE SEE JUTT KOHE elu24.ee-st! MUIDU PEAB KEEGI SELLE EEST VASTUTUST KANDMA OMA PEAGA.» (kirjaviis muutmata)

Pole teada, kes või mis seisab pommiähvarduse taga. Elu24 ei suuda uskuda, et näiteks Tallinna linnavalitsus meediasuhtluses niivõrd äärmuslike meetmeteni laskuks.

Ei al-Quaeda, ETA, IRA, Tamili Tiigrid ega ükski teine terroriorganisatsioon ei ole vastutust ähvarduse eest endale võtnud.

Elu24 toimetus ei allu jõhkrale survele ning jätkab külmavereliselt operatiivsete, objektiivsete ja tasakaalustatud uudiste avaldamist. Püsige meie leheküljel.

Elagu vaba ajakirjandus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles