PÖFF: Pidulik õhtusöök tuntud vene näitleja Aleksandr Mihhailovi auks

Elu24
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
23. nov toimus Pimedate Ööde Filmifestivali ja Nõukogude aegse näitleja Aleksandr Mihhailovi auks pidulik õhtusöök restoranis Egoist.
23. nov toimus Pimedate Ööde Filmifestivali ja Nõukogude aegse näitleja Aleksandr Mihhailovi auks pidulik õhtusöök restoranis Egoist. Foto: PÖFF
Esmaspäeval, 23. novembril, toimus 13. Tallinna Pimedate Ööde Filmifestivali Unustatud Kino festivali raames, tuntud Nõukogude aegse näitleja Aleksandr Mihhailovi auks, kes on oma karjääri jooksul mänginud üle 70 filmis, pidulik õhtusöökfilmigurmaanidele  restoranis Egoist.

Õhtusöögil viibisid näitleja Aleksandr Mihhailov, Venemaa suursaadik Eestis Nikolai Uspenski, PÖFFi üldjuht Tiina Lokk, politoloog Anna-Maria Galojan, Rivera  Eesti juht Jaanika Oja, kirjanik Michael Wynne-Parker ja paljud teised filmihuvilised.

Enne õhtusööki oli külalistel võimalus vaadata kino Sõpruses Mihhailovi ühe tuntuima filmi «Mehed» (Muziki) linnastust, kus viibis ka näitleja ise.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles