Lennureisil rinda saanud laps lämbus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ema uinumine rinnaga toitmise ajal tõi kaasa traagilise õnnetuse.
Ema uinumine rinnaga toitmise ajal tõi kaasa traagilise õnnetuse. Foto: Reuters / Scanpix

Washingtonist Kuveiti suundunud lennukil leidis eelmisel nädalal aset traagiline juhtum, kus last rinnaga toitnud ema unne suikus ja beebi lämmatas.


Nelja kuu vanune pisitüdruk oli egiptlannast emaga teel Kuveiti, kui õnnetus juhtus, edastab Daily Mail. Ei 29-aastase naise karjeid kuulnud meeskonnaliikmetel ega lennuki pardal reisinud arstil õnnestunud last elustada.

Atlandi ookeani kohal kümne kilomeetri kõrgusel viibinud United Airlines'i lennuk suunati Londonisse Heathrow' lennuväljale, kust laps kiiresti Hillingdoni haiglasse toimetati. Haiglasse jõudes jäi üle vaid lapse surma konstateerida.

Kuni lahkamistulemuste selgumiseni on lapse surma põhjus ametlikult veel ebaselge ning kellelegi süüdistust esitatud ei ole. Politsei sõnul oli tegu traagilise õnnetusega ning laps oli pärit armastavast perekonnast. Lapse ema oli teel Kuveiti, et tütart oma sugulastele tutvustada.

Briti imetavate emade ühingu sõnul on lapsele istudes rinna andmine väga ohtlik, eriti kui on oht magama jääda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles