Pärnu meditsiiniõed kolivad pidutsema Saaremaale!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sariüritus “Medicine Girls” kolib Saaremaale.
Sariüritus “Medicine Girls” kolib Saaremaale. Foto: promo

Alates järgmisest reedest, 11. detsembrist toimub Kuressaare klubis Privilege kuu igal teisel reedel üritus Bravo@Privilege, mille alateemaks on detsembris "Medicine Girls".


Ürituse korraldaja Erko Kääratsi teatel kolib Pärnu klubi Bravo kord kuus Saaremaale. Sedapuhku aitavad üritusel peo käima lükata meeletud ja kuumad medtüdrukud, kes kosutavad kõiki, kellele on külm liiga teinud või kes tunneb, et ta vajab lihtsalt meeletut pidu.

Privilege'is ootab külastajaid fotosein koos kaunite medõdedega, et teha fototeraapia, mis ilmub vabaajaportaalis 24tundi.ee. Samuti pakuvad kaunid medõed tervendavat maitseelamust. Õige pidu ja show algavad alles laval, kus tuleb esitusele ülimalt kuum "Medicine girls show".

Kogu klubi muutub ainult üheks ööks maailma kauneimaks raviasutuseks, kus parimat heliteraapiat pakuvad Pärnu klubi Bravo resident-DJd ehk Erko Käärats ja Ako Soop.

Ühte õnnelikku ravi läbijat ootab õhtusöök kahele Pärnus Bravo Lounge'is ja tasuta Bravo külastus koos ööbimisega kahele villa Wessetis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles