Nonstop Television käivitab filmikanali Showtime Baltikumi versiooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Showtime
Showtime Foto: Wide Media

Tänasest, 1. detsembrist 2009, käivitab NonStop Television uhiuue versiooni põnevusrikkast, spetsiaalselt Baltimaade jaoks tehtud filmikanalist Showtime. Esimesena pakuvad uut kanalit Eesti operaatorid Elion, Starman ning STV.

NonStop Television käivitab Baltimaadele suunatud ekslusiivse filmikanali Showtime, kust vaataja leiab viimase aastakümne märuleid, põnevus-, õudus- ning ulmefilme. Kanal sisaldab endas põnevust ning adrenaliini 24 tundi päevas ning seitse päeva nädalas.

Baltimaades käivitub kanal esimesena Eesti operaatorite Elion, Starman ja STV võrkudes. Lätis ja Leedus käivitatakse Showtime 2010. aasta alguses.

«Tänaseks kasutab Elioni digiTV-d juba üle 100 000 eesti- ja venekeelse perekonna, mistõttu on lai, ent kvaliteetne kanalivalik äärmiselt oluline. Senine kogemus on näidanud, et filmikanalid võetakse hästi vastu ning seetõttu on meil Showtime-i lisandumise üle väga hea meel,» ütles Elioni avalike suhte juht Lilian Viirma.

«Usume, et Showtime on väga teretulnud lisa Balti riikide telemaastikul,» ütles NonStop Televisioni tegevjuht Ignas Scheynius.

«Showtime on tänu väga laiale vaatajaskonnale ja atraktiivsele sisule meie üks edukamaid kanaleid.»

NonStop Television opereerib juba Balti riikides meelelahutuskanalit Star! ning kvaliteetfilmide kanalit Silver. Baltimaade versioon Showtime’ist saab olema kolmas kanal, mille Nonstop Television kiirelt areneval Balti teleturul käivitab.

Esimesel hooajal esitleb Showtime selliseid põnevusest pakatavaid filme nagu «Piiritu avarus» (Open Range) Kevin Costneriga, «Paranoia» (Paranoid) Jessica Albaga ning «Ükskord varas» (Once a Thief) Tommy Lee Jonesiga maineka režissööri John Woo poolt. Showtime on ka käimasoleva Pimedate Ööde Filmifestivali ametlik sponsor.

NonStop Television teeb Balti riikides koostööd levi- ja turundusagendi WIDE MEDIAga, kellega käib aktiivne ja edukas koostöö juba filmikanali Silver, meelelahutuskanali Star! ning HD kanali Rush HD osas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles