Kaur Kenderit ja Eerik-Niiles Krossi kimbutas prostituut?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirjanik Kaur Kenderit ja julgeolekuspets Eerik-Niiles Krossi kimbutas Radissoni hotelli ees lõbunaine.  Kui kepsakas daam punases minis oli lahkunud, tuli kohale Kenderi naine (rohelistes dressipükstes)
Kirjanik Kaur Kenderit ja julgeolekuspets Eerik-Niiles Krossi kimbutas Radissoni hotelli ees lõbunaine. Kui kepsakas daam punases minis oli lahkunud, tuli kohale Kenderi naine (rohelistes dressipükstes) Foto: Karli Saul

Hiljuti tabas Elu24 paparatso kaamerasilm Radissoni hotelli ees julgeolekuspets Eerik-Niiles Krossi ja kirjanikuhärra Kaur Kenderi rahulikult suitsu kiskumas.

Meestele lähenes kepsakas daam punases miniseelikus ja kelmikates valgetes poolsaabastes ning sättis end nendega lõbusalt juttu puhuma.

Pealtnägijate sõnul võib tegu olla prostituudiga, keda on viimasel ajal agaralt hotellide ümber tiirutamas näha. Punases minis daam pidavat Radissoni ees suisa igapäevane külaline olema.

Kolmiku mõnusat suitsupausi segas kahjuks Kenderi abikaasa Anastasia, kes mersuga Madissoni bistroo ette vuhises, et kirjanikuhärrale autovõtmed üle anda. 

Kiika paparatso pildigaleriid! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles