«Õhtuleht kirjutab Elu24 maha!»

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 pealkiri, Toomas Kirss
Elu24 pealkiri, Toomas Kirss Foto: Mihkel Maripuu
Miks armastab Toomas Kirss Elu24?

Produtsent Toomas Kirss: «Ma olen igateisipäevane fänn. Hakkan kuskil kella kolmest klõpsima (siis avaldab Elu24 telesaadete vaadatavuse edetabeli - toim). 100%! Me Maripuuga (Raivo Maripuu, «Kelgukoerte» režissöör) mõlemad klõpsime, kes jõuab enne näha, kuskohas me teletopis oleme.»

«Õhtuleht näiteks paneb saadete TOP3 ja kiidab ETV-d, kes on kuskil üheksandal kohal. Minu meelest Õhtuleht refereerib Elu24, et kui Elus on ilmunud, siis panevad nemad ka. Aga alati pärast, kui Elu juba kirjutas.»

«Elu24 on koht, kus mina saan inffi, mis telemaastikul toimub. Päevaleht ei kirjuta näiteks televisioonist üldse mitte midagi. Elu24 annab ka vihjeid, mis saab varsti trendikaks, mis läheb kuumaks ja popiks. Praegu on teil see selgeltnägija Indreku pikajalgne pruut Inga, kes konjakiga pead peseb. Ma arvan, et temast me veel kuuleme!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles