Pastor läheb lesbiga vastamisi

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
kirglikult suudlevad naised - meie vanaemade ajal olnuks täna igati tavapärane pilt amoraalsuse tipp.
kirglikult suudlevad naised - meie vanaemade ajal olnuks täna igati tavapärane pilt amoraalsuse tipp. Foto: FRANCOIS MORI/AP

Teisipäeval, 1. detsembril kell 16 linastub klubi-kohviku IN kinos Hollywoodi esimene homoteemaline film „Philadelphia". Pärast filmi lõppu toimub linateose teemast lähtuv arutelu.

„Et film puudutab seksuaalvähemusi ja 1. detsember on ülemaailmne aidsi vastu võitlemise päev, keskendume arutluses vähemustele," rääkis toimuvast Toomas F. Aru, Pärnu noorte vabaajakeskuse MKE koordinaator.

Aru väitel on selline diskussioon igati asjakohane, sest seksuaalvähemused on tavainimestel vaata et juba iga päev hammaste vahel, ka paneb kõnealust teemat tavapärasest agaramalt käsitlema äsja vastu võetud uus perekonnaseadus.

„Mulle tundub, et heteroseksuaalid on viimasel ajal hakanud meedias võtmat jaburaid seisukohti, ma ei näe neil aeg-ajalt mingt loogilist ega ratsionaalset põhjendust," tõdes Aru. „Keskustelus peaks mingid seisukohad selguma."

Et teemat igakülgselt lahata, ütleb vähemuse tõe välja neiu Kersti, omasooihar, tervete pereväärtuste kandjaid esindab väitluses pastor Risto Tamm, koguduse Sool ja Valgus juht.

„Riigikokku ei saada, aga võimalus on see protokolliks vormida ja netti panna," arvas Aru teisipäeva õhtul räägitava talletamisest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles