Täna Saladustes: kasiinotöötaja elu sarnaneb prostituudi omaga

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saladuste hooaja viimane saade viib vaataja kasiinosse, nii ühele kui ka teisele poole pokkerilauda.


Kirjasaatjad paljastavad tänastes lugudes mängupõrgute inimsaatusi hävitava palge. Saade heidab pilgu mängusõltlase piinaderohkesse ellu. Tüüp petab nii oma naist, ülemust kui ka sõpru. Sõltuvus on põrgu, kus lootus, et just järgmise mänguga tuleb võit, veab kasiino ohvri üha suurematesse võlgade ning valede rägastikku. Kuni lõpuks ei ole enam kuhugi põgeneda.

Saate teine lugu sündis ühe neiu kirja põhjal, millest selgub, et kasiinode ohvrid ei ole mitte ainult mängukirest vaevatud. Õpingute kõrvalt heauskselt kasiinosse diileriks läinud neiu pihtimusest selgub, et kasiino töötajate elu sarnaneb paljuski prostituutide omaga.

Saladuste saatetiim ei tea, kas need kaks kirjasaatjat, üks oma töös ning teine tööst vabal ajal, ka päriselus mängulaua taga kohtusid, aga teletegelaste eluteed ristuvad nendes kahes õõvastavas loos.

Vaata kohe pildigaleriid salvestusest ja esmaspäeval kell 20.35 saadet Kanal2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles