Kulturisti ja tantsustaar Argo Aderi dopinguproov oli positiivne

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Meistrivõistlused Kulturismis ja Fitnessis 2009 - Argo Ader
Eesti Meistrivõistlused Kulturismis ja Fitnessis 2009 - Argo Ader Foto: Raimond Roopärg
Oktoobri alguses toimusid Salme Kultuurikeskuses suurejoonelised Eesti Meistrivõistlused Kulturismis ja Fitnessis 2009 - IV Innar Mardo Memoriaal, kus võeti dopinguproov kahelt võistlejalt - võistluste võitjalt Ott Kiivikaselt ja kolmandaks jäänud Argo Aderilt. Üsna pea selgus, et viimase dopinguproov oli positiivne. 

Ader polnud tulemusega rahul ning nõudis ka B-proovi tegemist. Selle peab spotlane tegema enda kulul ja maksumuseks on umbes 6000.- eek`i.

Täna, 30. novembril saabus Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidule informatsioon SA Eesti Antidopingust Argo Aderi B-proovi kohta.

3. oktoobril, 2009 Eesti meistrivõistlustel võetud dopinguproovidest osutus negatiivseks Ott Kiivikase ja positiivseks Argo Aderi proov (A- ja B- proov).

Eesti Antidoping Sihtasutus juhtunut kommenteerida ei soovi. Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit saadab juhtunu kohta laiali pressiteate tänase päeva jooksul.

Ka Argo Aderilt ei õnnestunud meil kommentaari saada. Aderi võitluskaaslane Ott Kiivikas ei soovinud enne avalikku pressiteadet sõpra risti lüüa. Küll avaldas ta juhtunu pärast kahetsust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles