Anne Veesaarel sõimati elulooraamatu ilmumise puhul nägu täis

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Veesaare elust ilmus raamat.
Anne Veesaare elust ilmus raamat. Foto: Karli Saul

Näitlejanna elulooraamat sai nii avameelne, et see on juba mõneski inimeses paksu verd tekitanud.


«Paljalt see fakt, et raamat ilmub, sundis üht inimest (kelle nime ma ei ütle!), mulle helistama ja pahandama,» rääkis Anne Veesaar. «Olin Harkus ja pidin just sõitma Rocca al Mare keskusesse. Siis helises telefon ja sain ikka päris räigelt. Kuulasin seda sõimu ja sõitsin suure ähmiga keskusest mööda, hoopis koju. Siis ma sain aru: «Ahaa, see läks mulle korda.» Issand, kui vägev, et mulle midagi ikka veel elus korda läheb.»

«Minu kõige suurem hirm oligi see, et keegi võtab ja sõimab mu näo täis,» tunnistas Anne raamatu esitlusel. «Pärast mõtlesin, et issand, kui äge! Vaata, kuidas inimene ärritub mu peale. Eks ma olen enne kah näotute sõnadega sõimukirju saanud, aga õnneks ei ole see mu nahka liiga paksuks muutnud.»

Raamat sai päris avameelne, seal kirjutatakse Anne rollist armukesena ja tuleb ette muidki pikantseid vahejuhtumeid. «Loodan, et sellest tuleb Eestis veel paksu pahandust,» arvas Anne raamatu provokatiivse sisu kohta elurõõmsalt. «Võiks ikka löömist, verd, higi ja pisaraid olla. Pole mõtet mingit lahjat umbmäärast soga toota.»

Helen Eelranna koostatud elulooraamat keskendubki peasjalikult Anne värvikale eraelule, mitte niivõrd sama säravale näitlejakarjäärile. Aga sellest saab ehk teise raamatu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles