Kiisu-Kätlin pidi «Big Brotheri» võidust vurrud puhtaks pühkima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 käis BB-majas Kiisu-Kätlinil külas 24.11.09
Elu24 käis BB-majas Kiisu-Kätlinil külas 24.11.09 Foto: Marko Tubli
Soomlaste tõsieluseriaalis «Big Brother» laineid löönud eesti kaunitar Kätlin Laas (22) aka Kiisu-Kätlin jäi kahjuks lõpuspurdis alla kurdi rahvusest Asole. Viimane oli kuni viimaste sekunditeni kindel, et võidu viib koju Maarjamaa linalakk neid.

Kolmandaks ja neljandaks jäid soome poisid Esa A ja Antti. Lõplike häälte kokkulugemisel selgus, et Kätlin kaotas võitjale, Asole, vaid 1.66 protsendiga. 

Kui saate finaalis olid majja jäänud vaid eesti tüdruk Kätlin ja kurdi poiss Aso, oli viimane sajaprotsendiliselt kindel, et 50 000.- euro suuruse võiduraha nopib blond eesti kaunitar ning õnnitles teda südamest juba enne viimaste tulemuste väljakuulutamist.

«Ma ei suuda seda uskuda! Kätlin, see on mingi nali! Ei või olla!,» puterdas Aso ja oli õnnest šokis, kui just tema võitjaks kuulutati. «Kas see olen tõesti mina!»

Pühapäeva õhtune finaal oli äärmiselt põnev, sest publiku lemmikud, Esa A, Kätlin ja Aso võistlesid kuni viimaste sekunditeni televaatajate häälte pärast.

Kõigest hoolimata, õnnitlused Kiisu-Kätlinile hõbemedali eest äärmiselt tasavägises ja põnevas võistluses!  

Kiisu-Kätlin on andnud Elu24le nõusoleku vastata esmaspäeval, 30. novembril lugejate küsimustele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles