Abikaasa seksis Gately surma ajal teise mehega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Gately
Stephen Gately Foto: PA Wire / SCANPIX

Mees, kes leidis Stephen Gately surnukeha, avalikustas, et seksiks Boyzone'i laulja abikaasaga.

25-aastane Georgi Dochev kohtus Gately ja tema partneri Andrew Cowlesiga Mallorca klubis ning saatis nad õhtul koju, kirjutas WENN.
Bulgaarlane kinnitas nüüd kuulujutte, et magas Cowlesiga, kui Gately teises toas diivanil lamas.

«Suitsetasin sohval sigaretti. Istusin Stepheni kõrval ja märkasin, et ta on kogu aeg täpselt samas asendis, kuid ei soovinud teda segada ja läksin tagasi voodisse,» kirjeldas Dochev.

«Kell 12 ärkasin üles, suitsetasin teise sigareti ja Stephen oli ikka samas asendis. Läksin teise tuppa, kus Andy magas. Olin alasti ja ta ütles mulle: «Sul paistab külm olevat, sa võiksid minu voodisse tulla.»,» rääkis mees. «Üks asi viis teiseni ja me seksisime umbes tund aega. Me ei võinud teada, et Stephen oli ilmselt juba surnud.»

«Loomulikult mõtlen sellele, mis oleks võinud juhtuda, kui oleksin teda üritanud üles äratada. Kas ta oleks veel elus? Sellistele asjadele on raske mõelda,» tunnistas Dochev.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles