Kasearu andis kalli privaatkontserdi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kasearu
Kristjan Kasearu Foto: Marina Puškar

Laupäeval restoran Vertigo terrassil esinenud Paradise Crew solist Kristjan Kasearule kujunes too õhtu planeeritust pikemaks.



Nimelt sai Kristjan ootamatu pakkumise esineda pärast kontserti veel korra ühele väikesele seltskonnale, kelle paar liiget ei jõudnud õigeks ajaks kohale. Noored olid nõus ka rahakotiraudu avama, kirjutab Buduaar.

Kumbki osapooltest ei soostunud summat avaldama, küll aga kinnitas lisakontserti ostnud Marko, et raha kulus sama palju kui on tema auto liisingumakse.

«Ma teadsin ka enne, kes Kasearu on. Olin ta kohta lugenud, aga muusikat kuulsin esimest korda. Ta laulab nagu Lenny Kravitz, tema live-esinemine oli uskumatult hea,» rääkis Marko ja lisas naljatades, et eestlane on ikka hea olla, sest kui peaks paluma välismaa kuulsuselt privaatshow`d, tuleks vist maja maha müüa.

Kristjan, kelle laupäevaõhtune privaatkontsert lõppes öösel kell 3, ütles, et sellised ootamatud pakkumised pole kuigi tavalised.

«Kuna olime tulnud just kahepäevaselt Lõuna-Eesti tuurilt ja parajalt väsinud, siis alguses see idee meid ei vaimustanud. Aga kokkuvõttes oli selline esinemine päris lahe. Vahetut tagasisidet on kuulajatelt hea saada,» jutustas laulja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles