Port Arturis vahetatakse riideid

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahel detsembri pühapäeval võivad kõik minna ka Port Arturisse oma vanu riideid teiste omade vastu vahetama.
Kahel detsembri pühapäeval võivad kõik minna ka Port Arturisse oma vanu riideid teiste omade vastu vahetama. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Port Arturi kaubakeskuses toimuvad detsembri kahel pühapäeval müügipäevad „Uuele ringile", mille ajal on kõigil võimalus osta, müüa või vahetada kasutuna seisvaid riideid.


Ürituse korraldaja Act Management OÜ tegevjuhi Margit Suhhostavetsi sõnade järgi ei pea jõuludeks mitte alati kõiki uusi asju ostma, vaid vahel leidub põnevaid ja vahvaid riideid teiste riidekapis.

„Nüüd on jälle õige aeg oma riidekapis ruumi teha või hankida sinna mõni vahva teistele kasutuks osutunud riidetükk, mis just teil puudu on," rääkis Suhhostavets. „Sellepärast toimuvad Port Arturis taas müügipäevad „Uuele ringile", kus on peale tavapärase kaubakeskuses pakutava valiku kõigil võimalik omi asju osta-müüa-vahetada."

Üritusele on väikese tasu eest oodatud kõik, kes soovivad oma kappi seisma jäänud riideid, jalatseid, ehteid või muid aksessuaare edasi müüa.

Kaubelda soovijad peaksid end eelnevalt registreerima. Lisainfot saab internetist www.act.ee.

Müügipäevad „Uuele ringile" toimuvad Port Arturis kahel pühapäeval, 6. ja 13. detsembril 12-15.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles