Farmi-Gabrieli auto osaleb iludusnäitusel

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gabriel Kubjas ehk Farmi-Gabriel
Gabriel Kubjas ehk Farmi-Gabriel Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Tuleval nädalavahetusel Haapsalus toimuval ameerika autode näitusel «American Beauty Car Show» osaleb ka saatest «Farm» tuntuks saanud Gabriel Kubjas oma 2002. aasta Dodge Viperiga.



11.-13. juulini toimuval üritusel on tegevust ja kontserte tervele perele ning lisaks näitusele toimub ka rongkäik ja kiirendusvõitlus.



Gabriel kommenteeris Elu24.ee’le, et kiirendusvõistlusest tema osa ei võta. «Pole mõtet, vaatasin, mis hullud seal koos on. Heas mõttes noh. Minu auto neile vastu ei saa,» ütleb ta ja lisab, et läheb üritusele ikkagi näituse pärast.



«Võib-olla sõidaksin mõnel tavalisel kiirendusvõistlusel, aga need ameeriklased on ju nii vägevateks tuunitud,» arvab Gabriel.



Pärast lühikest pausi sõnab ta siiski kelmikalt: «Eks ma raja ääres olen ikka, vaatan hea meelega. Ja kes teab, äkki lähen kellegagi joonele ka.».



Hetkel on näitusele registreeritud juba 49 autot, aastakäikudega 1920 – 2005.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles