Kas sina vajad intiimpiirkonna raseerimiseks šablooni?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bikiinipiirkonna korrastamine on tänapäeval terve teadus.
Bikiinipiirkonna korrastamine on tänapäeval terve teadus. Foto: ArenaPAL/SCANPIX

Intiimpiirkonda ei nimetata asjata intiimseks - see on koht, kuhu vähemalt vanal hallil ajal kõrvalistel isikutel asja ei olnud. Kaasaegsed ilunormid aga lausa nõuavad naiselt viimaste trendide tundmist, sest kuidas muidu teada, kas moes on vana hea kolmnurk või hoopis ruut ja triip.


Lausa kohustuseks kujunenud karvaprotseduurid ei piirdu sageli vaid piiramise ja trimmimisega, nõudlikumad (khm, või igikestva lapsepõlve ihkajad) teevad platsi lausa puhtaks, teised sätivad alakeha karvkatet fantaasiaküllastesse soengutesse, kolmandad on rahul ka sellega, kui karvakesed bikiiniserva alt välja ei piilu.

Nõnda siis undavad tuhandetes vannitubades epilaatorid ja plaksuvad vaharibad, kukuvad silmist valupisarad ja välguvad terad. Kõik ilu heaks.

Neile, keda juba kooliajal geomeetria köitis, on appi tulnud ka mõned ilutoodete valmistajad. Nagu näiteks Müncheni firma Bikinelle, kes pakub intiimpiirkonna vormis hoidmiseks praktilisi šabloone, mis sobivad nii naistele kui meestele. Küllap on see saksa korralikkus, mis alakeha metsistumist rahulikult pealt vaadata ei luba.

Niisiis, kes kardab, et vaba käega raseerimine eriti hästi õnnestuda ei pruugi, võib katsetada kuue erineva vormiga: «brazilian flirt», «diva», «snob», «ooh la la», «skandal» ja «heartbreaker».

Kui näiteks šabloon «diva» aitab lõigata tavapärast kolmnurka, siis «heartbreaker» vormib intiimpiirkonna südamekujuliseks. Iseasi, kui mugav seda šablooni paigal on hoida, kui ise samal ajal terariistade või kuuma vahaga pead mässama.

Bikinelle tootevalikut näed lähemalt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles