Winehouse´i mees tarvitas vanglas narkootikume?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blake Fielder-Civil 2007. aasta novembrikuus
Blake Fielder-Civil 2007. aasta novembrikuus Foto: WENN

Lauljatar Amy Winehouse´i abikaasa Blake Fielder-Civil on sattunud uue politseiuurimise keskmesse pärast seda, kui päevavalgele ilmusid fotod, millel mees vanglas viibides tõenäoliselt narkootikume tarvitab.

25-aastane Fielder-Civil viibib h etkel Londoni Pentonville´i vanglas vahi all pärast seda, kui tunnistas ennast süüdi kohtu töö takistamises ning kõrtsiomanik James Kingile 2006. aasta juunikuus raskete kehavigastuste tekitamises, teatab WENN.

Mees on varem lükanud ümber väited võimalikust narkootikumide tarvitamisest vanglaseinte vahel kuid Briti ajalehes The Sun avaldatud fotodel on näha, kuidas mees ilmselt heroiini suitsetab.

«Blake tarvitab heroiini iga kord, kui tal selleks võimalus avaneb. Ta väidab, et on narkosõltuvusest vabanenud, aga on ilmselge, et ta on endiselt sõltlane,» ütles üks kaasvang ajalehele The Sun.

«Ma ei näe mingit põhjust, miks ta peaks narkootikumide tarvitamise lõpetama, kui ta ükskord vanglast välja pääseb ja taas Amyga koos on. Kui Amy võtab ta oma ellu tagasi hetkel, mil ta üritab meelemürkidest vabaneda, võivad sellel olla katastroofilised tagajärjed.»

Jaanuarikuus paljastas sama ajaleht video, kus Winehouse oma kodus crack-kokaiini suitsetas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles