Piparkoogimaitseline porgandi-rosinakook

, toidublogi autor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piparkoogimaitseline porgandi-rosinakook
Piparkoogimaitseline porgandi-rosinakook Foto: Sille Varblane

4 dl peenelt riivitud ja tihedalt kokkusurutud porgandeid


4 dl jahu


1,25 dl suhkrut


2 dl hapukoort


3 muna


1 dl rosinaid


3 spl õli


1 tl soodat


0,5 tl piparkoogimaitseainet


Munad vahustada suhkruga, lisada riivitud porgand, soodaga ja piparkoogimaitseainega segatud jahu, rosinad, õli ja hapukoor.



Segada ja valada küpsetuspaberiga kaetud koogivormi.


Küpsetada 200-kraadise ahju keskmises vahes 40 minutit.

http://www.toidupildid.blogspot.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles