Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Piparkoogimaitseline porgandi-rosinakook

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Piparkoogimaitseline porgandi-rosinakook
Piparkoogimaitseline porgandi-rosinakook Foto: Sille Varblane

4 dl peenelt riivitud ja tihedalt kokkusurutud porgandeid


4 dl jahu


1,25 dl suhkrut


2 dl hapukoort


3 muna


1 dl rosinaid


3 spl õli


1 tl soodat


0,5 tl piparkoogimaitseainet


Munad vahustada suhkruga, lisada riivitud porgand, soodaga ja piparkoogimaitseainega segatud jahu, rosinad, õli ja hapukoor.



Segada ja valada küpsetuspaberiga kaetud koogivormi.


Küpsetada 200-kraadise ahju keskmises vahes 40 minutit.

http://www.toidupildid.blogspot.com

Tagasi üles