Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734
Saada vihje

Piparkoogimaitseline porgandi-rosinakook

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piparkoogimaitseline porgandi-rosinakook
Piparkoogimaitseline porgandi-rosinakook Foto: Sille Varblane

4 dl peenelt riivitud ja tihedalt kokkusurutud porgandeid


4 dl jahu


1,25 dl suhkrut


2 dl hapukoort


3 muna


1 dl rosinaid


3 spl õli


1 tl soodat


0,5 tl piparkoogimaitseainet


Munad vahustada suhkruga, lisada riivitud porgand, soodaga ja piparkoogimaitseainega segatud jahu, rosinad, õli ja hapukoor.



Segada ja valada küpsetuspaberiga kaetud koogivormi.


Küpsetada 200-kraadise ahju keskmises vahes 40 minutit.

http://www.toidupildid.blogspot.com

Kommentaarid
Tagasi üles