Gabrieli julmad sõnad murdsid kaunitari südame

Elu24 suhtetoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adelina-Raida Niftalieva
Adelina-Raida Niftalieva Foto: Scanpix/Presshouse

Sel nädalal vapustas seltskonna- ja kultuurisfääri jahmatav teade: Farmi-Gabrieli ja tema võluva kallima, kõhutantsija Adelina suhe purunes pärast nelja-aastast kuramaaži.


Adelina ei saa aru, mis kultuurierinevustest see Gabriel Kubjas jahub. «Ma oleksin ju nõus väga paljus järele andma. Ta oli minu jaoks kõik!» pihib piiga Naistelehes.

«Ma ei süüdista teda milleski. Ükskõik, mis meie vahel oli, ma mäletan ainult head ega taha avalikult musta pesu pesta.» Kõige sügavamat pettumust tunnebki neiu selle pärast, et ekspeig ajalehele nende eraasju halvas valguses rääkis.

Farmi-Gabrieli ajas närvi kõmulehes ilmunud pilt Adelinast, kus too Amigo sünnipäeval teise mehega piduhoos möllas. Aga tegelikult pahameeleks põhjust pole, sest noormees on Adelinale «vaid sõber», nagu ta ise kinnitas.

Gabrielil on elu lõpuni Adelina südames koht kindlustatud: «Teadku, et kui tal on valus või paha olla, siis ma ikka tulen,» kinnitab armastav naine.

Gabriel! Ära ole südametu, andesta Adelinale!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles