Noortekeskuses õpitakse filmi tegema

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu avatud noortekeskuses saavad noored juhiseid dokumentaalfilmide tegemiseks. Pildil ETV saate "Tööotsija" salvestus.
Pärnu avatud noortekeskuses saavad noored juhiseid dokumentaalfilmide tegemiseks. Pildil ETV saate "Tööotsija" salvestus. Foto: Elmo Riig / Sakala

Nädalavahetusel toimub Pärnu avatud noortekeskuses lühidokkide töötuba, kus noored filmitegijad saavad õpetussõnu oma ala professionaalidelt.


Noortekeskuse juhataja Annely Reile teatel antakse töötoas 14-21aastastele noortele võimalus end läbi meeskonnatöö väljendada, keskendudes globaalsetele teemadele, nagu näiteks lapssõdurid, turvalisus, keskkond, lapstööjõud, ületarbimine jms.

Noortel filmitegijatel on võimalus teha koostööd oma ala professionaalidega ja filmida-monteerida grupi enda dokumentalfilm, mis seejärel saab osa võtta Mondo korraldatud filmivõistlusest, mille peaauhind on videokaamera.

Workshop'ile tuleb end registreerida e-posti aadressil annely@vabaajakeskus.ee.

Workshop on tasuta, seda korraldavad MTÜ Mondo, Jaan Tõnissoni Instituut, Pärnumaa kutsehariduskeskus ning Pärnu noorte vabaajakeskus. Workshop toimub MTÜ Mondo hariduskampaania raames.

Laupäeval alustab töötuba kell 12 ja pühapäeval kell 10.

Laupäeval kell 15 avatakse noortekeskuses fotokonkursi "Ma ei talu koolikiusamist" võidutööde näitus, kus selgitatakse välja parim võistlustöö.

Fotokonkursi eesmärk oli tuua inimesteni noorte enda mõtted ja hoiakud koolikiusamisest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles