Ilus ja moodne

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pm

Nummerdatud Nikkolo


Moemaestro Ivo Nikkolo disainis oma nimemärgi 15. sünnipäevaks erikollektsiooni, mis koosneb sajast ainueksemplarist ja on nummerdatud ühest sajani. Värvipalett jääb nikkololikult musta, halli, valge kanti, mustritest on esindatud ka moekas ruut.


Miksitult selle sügistalve kollektsiooniga jõudsid rõivad läinud nädala sünnipäevapidustustel esimest korda ka rahva ette. Teiste seas kandsid neid Ivo Nikkolo lemmikmodellid Cathy Korju-Tullkvist , Eleonora Kampe ja Anni Arro.



Küünele musta

Kui mujale must küünelakk pigem ei sobi, siis peosaalis võib lasta trendikal mustal särada küll. Kes  musta pelgab, valigu vambilikult mustjaspunane toon. Näiteks L’Oréali säravas ja püsivas lakisarjas Resist&Shine on selline olemas, ka Chaneli mustasegustel värvidel põhinev meigipalett Noirs Obscurs kutsub küüsi toonima granaatõunapunase või pruuniga varjutatud mustjate küünelakkidega. Need sügavad värvitoonid mõjuvad eriti šikilt koos väikese musta kleidi või ka punase peokostüümiga. 



Seppäläga peole

«Mõne trendika ja julge aksessuaariga võib luua täiesti uue välimuse,» tõdeb Seppälä disainer Teija Laaksamo (pildil), kes üllitas äsja pilkupüüdva disainerkinga- ja kotikollektsiooni Teija Laaksamo By Seppälä. Kaubamärgi Viru keskuse riiuleil toretsevad sügistalve moevärvides peokingad ja -ridikülid – leidub elektrisinist, lillat ja roosat, aga ka musta, mis koos efektsete toonidega on samuti pidude kõrghooajal oluline tegija. Satiinisest ja litrirohkest materjalikasutusestki õhkub pidulikkust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles