Ronnie James Diol diagnoositi vähk

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronnie James Dio
Ronnie James Dio Foto: PA Wire / SCANPIX

Endine ansambli Black Sabbathi staaril, veteranrokkar Ronnie James Diol diagnoositi hiljuti kõhuvähk, mille tulemusena pidi ta ära jätma möödunud nädalal algama pidanud Euroopa turnee.

67-aastane Dio on kindel, et saab vähkkasvajast jagu ning lubas fännidele, et naaseb suurejooneliselt lavale kohe pärast seda, kui on taas terve, vahendab WENN.

«Ronniel diagnoositi varajases järgus kõhuvähk. Me alustame kohe raviga Mayo kliinikus. Pärast seda, kui ta on draakoni tapnud, tuleb ta lavale tagasi, kuhu ta kuulub ja teeb edasi seda, mida ta oskab kõige paremini – esineb oma fännidele,» teatas rokkari mänedžerist abikaasa Wendy.

«Elagu rock´n´roll, elagu Ronnie James Dio! Suur tänu kõigile fännidele üle maailma, kes on saatnud meile toetavaid sõnumeid. See on aidanud meil tuju üleval hoida.»

Dio liitus Black Sabbathiga aastal 1979 asendamaks Ozzy Osbourne´i, kuid lahkus bändist 1982. aastal, et asutada koos trummar Vinny Appice´iga ansambel Dio.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles