Elu24 käis Kiisu-Kätlinil külas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 käis BB-majas Kiisu-Kätlinil külas 24.11.09 - "Big Brotheri" kaadritagune maailm
Elu24 käis BB-majas Kiisu-Kätlinil külas 24.11.09 - "Big Brotheri" kaadritagune maailm Foto: Marko Tubli
Soome ühes kuumemas tõsieluseriaalis «Big Brother» laineid lööv Maarjamaa kaunitar, 22-aastane Kätlin on juba sel pühapäeval jõudmas finišisse. Kas Kätlin paneb soome poistele ära ja libistab taskusse jackpot'i 50 000 eurot? Elu24 käis uurimas BB-maja telgitaguseid ning juttu puhumas nii saate tegijate kui ka saatejuht Jani Toivolaga. 

Saatejuht Jani uuris Elu24`lt, kui hästi tuntakse Kätlinit Eestis ja mida Elu24 lugejad temast arvavad.

Saagim: Kätlinit teatakse meil juba päris hästi. Paljud isegi jälgivad Sub TVd päris pingsalt ning hoiavad Kätlinile kõvasti pöialt.

Siit mõned lugejate arvamused Kätlinist:

Epp: Kätlinile hoian pöialt, niisama ilusate silmade pärast poleks ta niikaugele jõudnud! Tubli tüdruk!

Appi: Kui nii juhtub, siis seda võitu peab Eesti tähistama lausa vaba päevaga kogu rahvale. Võit tuleb raske töö ja vaevaga ja on uhke olla eestlane! 

Teadja: Väga tore, armas, jutukas, lõbus, julge ja korralik neiu! Loomulikult ainuke kandidaat seal, kes väärib võitu! Juba sellepärast, et tahaks jätku näha ilusale armastusloole Hermesega... (Hermes on noormees, kellega Kätlin kohtus Filipiinidel ning kellega tal tekkis väike love story- toim.).  

Jani: Miks te kutsute Kätlinit Eestis Kiisu-Kätliniks?

Saagim: Eestlastele meeldib nimedele külge pookida liiteid, eriti reality saadete staaridele. Madis Räästas või Pirjo Kask on ju igavad, palju värvikamad ja paremini jäävad meelde hoopis Baari-Madis või Bussi-Pirjo. Kätlingi on täiesti tavaline eesti nimi. Kiisu-Kätlin tuli ehk piiga miisulikust käitumisest esimestes BB-osades. 

Jani: Anu, miks Sa Elu24s kirjutasid, et Kätlin teeb eestlaste margi saates täis, kui käib tuhandete televaatajate ees alasti duši all või keksib ringi aluspesus? 

Saagim: Jah, tõepoolest, eestlased on ju tuntud kui vabameelse käitumisega rahvas - eriti just naisterahvad. Seda, et Kätlin eestlaste margi täis teeb, arvasid ikka meie lugejad, mitte mina isiklikult. Kuigi jah, mis siin salata, olin üsna jahmunud, kui nägin kaadreid Kätlini intiimsematest hetkedest BB-majas. 

Siin näiteks mõned eestlaste kommentaarid Kätlinist: 

Tekib küsimus: Ma ei saa aru, kas peame nüüd uhkust tundma, et meie tüdruk end iga päev üldsusele igast kandist näitab?

Liisu: Tropp on see Kätlin, teeb margi täis eestlastel, häbi tal olgu...

KK: Mul on küll häbi Soomes eestlasena ringi käia. Seostatakse kohe mingite kompleksivabade tibidega, kes häbitult ennast näitavad ja selle üle veel uhked on. Lihtsalt rõve! 

T: No mis teha, mõned on sellised... Aga sa Sofi Oksaneni teoseid oled lugenud? Seal oli suht värvikalt kirjeldatud, kuidas kõiki eestlannasid kergelt saadavateks libudeks peetakse (Soomes just). No ja see kassike on elav tõestus ju.

Jani: Kas teadsid, et Kätlin on üks vähestest osalejatest, kes pole BB-majas kolme kuu jooksul harrastanud seksi? Küll on ta poisse kiusanud ja neile kahemõttelisi vihjeid teinud, kuid kui asjaks läheb, siis hüppab alt ära. Kas eestlannad ongi sellised?

Saagim: Tõepoolest, eesti naisi haugutakse litsideks nii siin kui sealpool lahte (eriti teevad seda just kadedad soomlannad ja elus kibestunud eesti mehed), aga tegelikkus on palju proosalisem. Eesti neiu võib ehk riietuda ja käituda väljakutsuvalt, kuid ega ta seepärast end lihtsalt kätte anna... 

Jani: Anu, kas oled kade Kätlini peale? Temast võib ju Eestis ja Soomeski saada nüüd suurem eestlannast staar kui Sinust? 

Saagim: Loomulikult olen kade! Ta on noorem ja päris kenake ja... Aga ta on viimasel ajal jube paksuks läinud! 

 

Aita Kisu-Kätlinil võita! Oma hääle talle saad anda SIIN.

Kiika ka pildigaleriid! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles