Strand avab siseminigolfiraja

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Umbes selline hakkab välja nägema Strand spaa- ja konverentsihotelli sise minigolf.
Umbes selline hakkab välja nägema Strand spaa- ja konverentsihotelli sise minigolf. Foto: Strand

Pärnu spaa- ja konverentsihotell Strand avab detsembris siseruumides asuva täispika 18 rajaga minigolfiraja, samal ajal jätkab hotelli populaarne ööklubi Str& keskealiste kundede meelitamist.


"Kui ööklubi on meil Paradiisi stiilis, siis maja alla rajatav minigolfi keskus tuleb muinasjutuline ja Põrgu stiilis," iseloomustas Strandi turundusjuht Gerli Kangur.

Oodatakse peredega mängima

Detsembri teisel nädalal avatav täispikk siseminigolf peaks olema Kanguri teada Eestis üks väheseid. 

"Hotelli kliendile on minigolf lisaväärtus ja linnarahvale on see sügistalvisel perioodil uus hea võimalus koos perega vaba aega veeta," lausus Kangur. "Minigolf on avatud iga päev ja müügile tulevad nii üksik- kui perepiletid. Ruume saab rentida sünnipäevadeks ja firmaüritustekski."

Teise uuendusena plaanib spaa- ja konverentsihotell avada aastavahetuse paiku naturaalse spaailusalongi, kus on ühendatud ilusalongi standardteenused ja looduslikud iluvõtted. Ilusalongi ühe osa hakkab moodustama eraldi meestele mõeldud lounge.

Kanguri kinnitusel ootab väike uuenduskuur ka peamiselt keskealise publiku seas populaarset klubi Str&.

"Plaanime klubis uuendada tehnikat ja valgustust, samuti tuleb aeg-ajalt uuendada muusikavalikut," rääkis Kangur. "Oma nišši me aga muutma ei hakka. Kui teised klubid keskenduvad noorte klientide püüdmisele, on meil raudselt vanemate inimeste klubi."

Küll kõlab Str& klubis edaspidi vähem retromuusikat ja rohkem uus muusika.

"Retromuusikat on mängitud 10-15 aastat ja paistab, et rahvas on sellest tüdinud," märkis Kangur. "Eks mängime vanemat muusikat edaspidigi, kuid on näha, et inimesed tahavad kuulda klubis rohkem uuemat muusikat."

Ilmselt viimase Pärnu klubina viis Str& sisse uuenduse, et kuni südaööni pääsevad naised osa üritustele tasuta.

"Kummalisel kombel nihkub Pärnus klubisse tulek üha hilisemale ajale," seletas Kangur. "Kui varem tuli rahvas klubisse poole ühe või ühe paiku öösel, on nüüd see aeg liikunud juba poole kaheni öösel. Samal ajal jääb peo aeg väga lühikeseks, sest klubi pannakse juba kell neli kinni. Esimesed üritused, kuhu naised pääsesid südaööni tasuta, on seda trendi muutnud ja inimesed tulevad taas peole varem."

Klubi sariüritused jätkuvad

Programmiliselt jätkab Str& sügistalvel vanamoodi. Kord kuus väisab klubi live-esineja, kelleks on detsembri 18. kuupäeval ansambel SPÄMM. Kanguri teada on tegu omanäolise pullibändiga, mis teeb diskolikku tantsumuusikat.

Jätkuvad eriüritused naistele ja meestele. 11. detsembril on klubi Str& laval seksikas meeste tantsu-show, mis ei tohiks külmaks jätta ühtegi naist. Juba päev hiljem on samas "Sexy Magic Garden" - üritus meestele - ja kohal on Tanja Mihhailova koos show-tantsutüdrukutega. Baarileti taga tegutsevad ainult tõeliselt seksikad baaridaamid.

Traditsiooniliselt toimuvad Strandis kord kuus lastediskod. Detsembris toimub üritus pühapäeval, 13. detsembril ja siis on tegu laste jõuludiskoga, mille ajal trallib lastega ehtne päkapikk. Kohal on näomaalija.

Aasta lõpetab klubi Str& aga 31. detsembril juba kell 21 algava aastalõpupeoga, kus pakub silmailu kõhutantsija Ulla Helin, baaris teeb möllu show-baarmen Marko Zukker ja pidulisi tantsitavad kuumad DanZart'i tüdrukud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles