Laupäeval Kultuses Lowry

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lowry
Lowry Foto: Kultus
Juba eeloleval laupäeval, 28. Novembri õhtul, on absoluutselt kõik Lowry loomingu tulihingelised austajad oodatud kaasa elama järjekordsele Lowry Live show'le, mis leiab sedakorda aset klubis Kultus. Ja mis muudab Lowry laupäevase esinemise veel eriti vingeks, on asjaolu, et üle hulga aja astub Lowry üles koos laiendatud koosseisuga - lisaks bändile esineb koos Lowryga ka DJ MVP.

Lauri enda sõnul tuleb üle pika aja üks eriti vinge esinemine, sest lisaks iseenda parimatele paladele tuleb esitamisele veel väga palju kuulsaid hitte sellistelt megastaaridelt, nagu Robbie Williams, Michael Jackson, Sting, Simply Red jpt. Nii et rohkem kui piisavalt häid põhjuseid hommikutundideni pidutsemiseks peaks Lauri sõnul küll igaühele jätkuma.

Lowry LIVE saab stardipaugu kell 21.00, üritus kestab tublisti üle südaöö (ja kindlasti veel kauemgi) ning lisaks pealinna parimale peoatmosfäärile ootab kõiki kohaletulnuid ka kosutav-ergutav tervitusjook.

Pilet maksab 75.- kui saadad oma nime ja telefoninumbri aadressile lowry@plaanb.ee (soovitame registreerida, sest ainult nii saab Lauri saata sulle ka edaspidi kõige värskemat infot oma esinemiste ja tegemiste kohta!).

Ürituse ajal ukselt/kassast ostes maksab pilet 100.-

Laupäevase Lowry Live'i reklaamklippi vaata kindlasti siit.

Vaata ka Lowry ametlikku YouTube kanalit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles