«Mood» astus lavale jalustrabava peoga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Uusim täht Eesti ajakirjataevas süttis ametlikult teisipäeva õhtul restoranis Museum.


Moeajakirja peatoimeteja Kristi Pärn-Valdoja võttis külalisi vastu nõiduslikus roosas kleidis. Kleidi autor on Aldo Järvsoo nõela alt tulnud tualett jõudis kohale vaid loetud minutid enne tseremoonia lagust. Aga õnneks jõudis!

Seevastu ajakirja sponsori, Tiiu Järviste šiki sinimustvalge kleidi kohta liikusid kuluaarides täiesti vastandlikud jutud. Külalised panid veiniklaaside juures pead kokku ja sosistasid «Kindlasti second-hand! Ma või pea panti panna!». Sellele arvamusele sekundeeris teine: «See on toodud Londonist ja ma ei taha öelda, palju maksis!»

Moeteadlike külaliste silma rõõmustas Britt Samosoni fantaasiaküllane rõivakollektsioon. Keelekasteks pakuti loomulikult šampanjat. Museumi köögi väärilised hõrgud suupisted kadusid kandikutelt välgukiirusel. Kel kõht tühjaks jäi, sai seda viga parandada suurepärase tordi saabudes. Veini ja ja vahuveini voolas ojadena kuni kella üheteistkümneni õhtul, kui baar ametlikult suleti.

Lahkuvatele külalistele ulatati kopsakad kingipakid, mis sisaldasid CD- ja DVD-plaate, ehteid, parfüümi- ja kosmeetikatestreid ja väikest šampanjapudelit. Kokku vähemalt tosin erinevat eset.

Südaöö paiku pakkis pidu end Museumis kokku. Ajakirja tegijad, nende lähemad sõbrad ja võitluskaaslased suundusid toimetuse ruumidesse eraviisilisele järelpeole, mis tuuris varaste hommikutundideni.

Vat nii tähistati masu-Tallinnas teisipäeva õhtul uue moeajakirja sündi. Vaata galeriist, kes kohal oli ja mis tal seljas oli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles