Kas Kiisu-Kätlin võidabki Soome «Big Brotheri» saate?

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas Kiisu-Kätlin võidab soome "Big Brotheri" ja 50 000 eurot?
Kas Kiisu-Kätlin võidab soome "Big Brotheri" ja 50 000 eurot? Foto: Marko Tubli
Pühapäeva õhtul selgusid Soome «Big Brotheri» saate finalistid ning üllatus, üllatus - ainsa naisena pääses finaali eesti neiu Kätlin. Ülejäänud finalistideks said Esa A, Aso ja Antti.

Juba hääletuse algvoorus juhtis Kiisu-Kätlin suure ülekaaluga edetabelit ning edestas oma peamist konkurenti Esa A-d päris korralikult. Esmakordselt oli neiu silmades ka ärevus, mida viiel eelneval korral, kui ta on olnud väljahääletusel äärel, polnud märgata.

Algsest kaheksast mängijast on majja jäänud vaid neli. Üleeile lahkus majast ka Tuija, kes saadeti tagasi majja sooritama Big Brotheri poolt antud kavalat ülesannet. Nimelt pidi ta teisi mängijaid veenma, et teda on tagasi mängu saadetud ning ta on kindel finalist. Nii mõnigi jäi seda uskuma.

Esimesena lahkusid saatest Stephania ja Toni, kellele järgnesid Dana ja Sampo. Dana tunnistas hiljem, et on meie Kätliniga saanud väga heaks sõbrannaks, kuid vöitjaks ta teda ei ennustanud ning panustas hoopis Sampole.

Neiu ei teadnud veel, et vahetult peale seda langeb saatest välja ka tema soosik ning konkurent Kätlin jätkab finaalis. Ainsa väljalangejana ennustas võitu Kätlinile Stephania.

Mäng on läinud ülimalt põnevaks ning Kiisu-Kätlinil on ülihead šansid võiduks, pajatab ka saadet Soomes pingsalt jälgiv reporter Marko Tubli. Kiisu-Kätlin on istunud «Big Brotheri» majas, välismaailmast eraldatuna juba kolm pikka kuud.  

Finaalsaade toimub Soome MTV3s juba sel pühapäeval ning siis selgub ka 50 000 euro võitja!

Kas Sina, lugeja, usud, et Kätlin võib saate võita?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles