«Big Brotheri» Ragnar jäi Helsingi toidupoes vargusega vahele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Big Brotheri- Ragnar jäi Helsingi toidupoes vargusega vahele, nov.2009 Pilt on tehtud nädal hiljem, kui Ragnar oli tegemas sisseoste Helsingi Kamppi toidupoes, varjates end kiivalt musta kapuutsi varju
Big Brotheri- Ragnar jäi Helsingi toidupoes vargusega vahele, nov.2009 Pilt on tehtud nädal hiljem, kui Ragnar oli tegemas sisseoste Helsingi Kamppi toidupoes, varjates end kiivalt musta kapuutsi varju Foto: Marko Tubli
Eesti noormees Ragnar Orav, kes sai paljudele tuntuks soome ülipopulaarsest reality saatest «
Big Brother»
, jäi hiljuti Helsingi Idakeskuse Citymarketis vargusega vahele. Pealtnägijate sõnul oli noormehe kott täis topitud toiduaineid, millega ta üritas poest maksmata välja libiseda, kirjutab Soome kollane väljaanne «Seitsemän päivä».

«See ei ole õige,» kommenteeris Ragnar juhtunut ise. «Ma ei mõista, mida inimesed kõik  välja mõtlevad.» Kahjuks räägib soome politsei aga hoopis muud ning kinnitab, et eesti poiss tabati tõepoolest toidupoest väljudes seljakotitäie toiduga, mis oli jäänud maksmata. 

Elu24.ee allikate sõnul pidavat noormees siplema Soomes suurtes võlgades ning ilmselt tõukasidki teda poodi toitu varastama just rahamured.

Ragnar jäi ka Elu24.ee paparatsokaamera ette möödunud nädalavahetusel Helsingi Kamppi kaubanduskeskuses, kus ta ostis endale suure salati ning mahla. Kuid seekord oli noormees seadusekuulekas ning maksis ostude eest nagu kord ja kohus.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles