Arstid suutsid Pete Doherty elu pärast südame seiskumist päästa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pete Doherty
Pete Doherty Foto: PA Wire /Scanpix

Briti rokkar Pete Doherty sattus mõne aja eest elustamisaparaadi alla pärast seda, kui ta süda ootamatult seiskus.

Doherty pidi oktoobri lõpul pärast raskelt haigeks jäämist ära jätma terve rea kontserte ning esindajate sõnul sattus ta Swindonis kurnatuse tõttu haiglasse, ent mehe enda poolt hiljuti antud intervjuust selgub, et olukord oli märksa tõsisem – nimelt elas mees üle südame seiskumise, vahendab WENN.

«Kui ma poleks olnud elustamisaparaatide küljes, oleksin ma Iirimaal esinenud. Aga mu süda jäi seisma. See oli väga veider sündmuste ahel. Ilmselgelt arvasid arstid kohe, et ma olen narkootikumide mõju all, aga see polnud nii – tegu oli mingisuguse mürgitusega,» ütles Pete Doherty.

«Mis juhtus? Ma ei tea, ma ei mäleta. Ma arvasin, et ma olen taksojuht ja lubasin kõiki viia Elephanti ja Castle´isse (Lõuna-Londonis). Ma jooksin vastu seinu, tehes käega roolimisliigutusi. Siis jäin ma lihtsalt seisma. Mu keha jäi seisma,» lisas Doherty.

«Ma ärkasin üles ja arstid küsisid mult: «Kas sa tead oma nime?» ja ma vastasin: «Jah. Peter.». Nad küsisid, kas ma tean, kus ma olen ja ma teatasin neile, et ma tean, et ma olen haiglas.»

Doherty tunnistas intervjuus, et arstid on ta südame pärast endiselt mures, kuid mees usub, et ta on detsembrikuuks piisavalt terve, et Babyshamblesiga turneele minna.

«Tuur oli täpselt see, mida arst soovitas,» naljatas Doherty.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles