John Cleese jääb lahutusprotsessi tulemusena varast ilma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Cleese
John Cleese Foto: WENN

«Monty Pythoni» staar John Cleese jääb mehe sõbra sõnul lahutustülis ilma nii oma New Yorgi korterist kui ka uhkest Londoni kodust.

Hetkel on mehel käimas lahutusprotsess Alyce Faye Eichelbergerist ning alates maikuust peab Cleese maksma igakuiselt 150 000 krooni suurust hooldustasu, teatab WENN.

Nüüd nõuab Eichelberger väidetavalt endale ka endise abikaasa kinnisvara, poolt mehe sissetulekutest alates 1992. aastast ning lisaks veel igaaastaseid lisahooldustasu 1,8 miljoni dollari väärtuses.

John Cleese´i režissöörist sõber Michael Winner pelgab, et lahutusprotsessi tulemusena jääb staarnäitleja ilma oma varandusest ja kinnisvaraimpeeriumist.

«Kuni lahutusprotsessi lõpuni maksab John naisele igal aastal 900 000 dollarit ning võimaldab tal kasutada nii Santa Barbara rannamaja kui ka muud kinnisvara,» ütles Winner.

«Ma mäletan, et eelmine kord, kui nende abielu raskustes oli, lubas ta naine: «Ma kavatsen võtta Johnilt kõik, mis võtta annab. Ta ei saa arugi, mis teda tabas.». Tundub, et nüüd on see käes.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles