Paarikesi ootavad paradiisis probleemid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nelja abielupaari ootab ees puhkus kaunil troopikasaarel asuvas luksuslikus kuurortis.
Nelja abielupaari ootab ees puhkus kaunil troopikasaarel asuvas luksuslikus kuurortis. Foto: Internet

Viljandi Kinos Rubiin jookseb 27. novembrist kuni 3. detsembrini kella 19 vaimukas komöödia "Probleemid paradiisis".


Nelja abielupaari ootab ees puhkus kaunil troopikasaarel asuvas luksuslikus kuurortis. Üks paaridest läheb sinna, et päästa oma abielu, ülejäänud aga on huvitatud päikesepaistest, pidudest ja rannamõnudest.



Paraku saavad nad juba esimesel õhtul teada, et teraapiast osavõtt on kohustuslik. Ühekorraga tundub, et allahindlusel on tegelikult üsnagi kõrge hind! Järgneb tõsine jõukatsumine saarel kehtivate reeglite, kiusatuste, abikaasade ja ka loodusjõududega.



"Probleemid paradiisis" on vaimukas komöödia, mille idee autoriks üks peaosatäitjatest, Vince Vaughn ("Lahkuminek"). Lisaks talle teevad kaasa Jason Bateman ("Juno"), Jon Favreau ("Kallis oled, vana"), Malin Akerman ("Mesinädalad kahe naisega"), Kristin Davis ("Seks ja linn"), Kristen Bell ("Unusta Sarah Marshall"), Faizon Love ("Just My Luck"), Jean Reno ("Da Vinci kood"), Ken Jeong ("Pohmakas") jt. Lavastas Peter Billingsley.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles