Sekspomm Jordan saatis mehe otse-eetris pikalt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katie Price ehk Jordan
Katie Price ehk Jordan Foto: UK Press / Scanpix

Alles see oli, kui glamuurimodell Katie Price aka Jordan oma kallimat isiklikuks omandiks nimetas. Nüüd tundub, et on aeg omandit vahetada - eileõhtuses telesaates andis naine otse mõista, et suhe on läbi.


Katie kaasa, 34-aastane Alex Reid plaaninud väidetavalt naise kätt paluda ning sõitnud selleks lausa Austraaliasse, kuid esmaspäeval otse-eetris antud intervjuus teatas Jordan, et tahab olla üksi ning ei soovi hetkel mingit suhet, kirjutab The Mirror.

Saatejuhi küsimusele, kas ta on oma meessõbrast lahku läinud, vastas Jordan, et tahab olla omaette ja loodab mehega sõpradeks edasi jääda.

Samuti otsustas kuulsuste džungliseiklustest kõnelevas briti dokksarjas «I´m a celebrity... get me out of here» kaasa teinud Jordan ämblike ja madude juurest lahkuda ning koju Inglismaale sõita, sest igatseb oma laste järele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles