Farmi-Gabrieli ja Adelina suhe läks lõhki!

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Farmi-Gabrielina tuntud Gabriel Kubjas.
Farmi-Gabrielina tuntud Gabriel Kubjas. Foto: TV 3

Kuulus stripiguru Gabriel Kubjas ja tema lõunamaine pruut Adelina-Raiola Niftalijeva ei teegi kaua oodatud ja lubatud pulmi, suhe sai enne läbi.


Tuleval jaanuaril oleksid noored pidanud tähistama kurameerimisaja neljandat aastapäeva, vahendab Õhtuleht. Gabriel ütleb, et lahkumineku põhjuseks oli erinev kultuuriline taust. «Mina põhjamaalasena ja Adelina lõunamaalasena ei jõudnudki kogu meie koosolemise ajal kunagi konsensuseni,» rääkis Gabriel.

Lisaks ei jõudnud nad nelja aasta jooksul ka koos elamiseni, seksist rääkimata, nagu paar korduvalt meedias on seletanud. Kauaoodatud pulmaöö jäigi ära, sest enne kui Gabriel pulmadeks vajalikud 200 000 suutis kokku kraapida, kustus särisev suhe kui säraküünal lumes.

Samas on Adelinat nähtud erinevate noormeestega jalutamas ja viimati kellegi Aivoga Amigo sünnipäeval ennastunustavalt pidutsemas. Gabriel sellel peol ei viibinud.

Kes küll võiks olla Gabrieli uus pruut?
Milline mees suudaks Adelina tanu alla viia?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles