Siiri ja Viivi: mehed kinkisid meile imeilusad teemanttäpid

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Sõnajalg - Esmaspäeval 23. novembril valmis Baltic Disc tehases ansambli Sõnajalg uus eestikeelne muusikaalbum "Taevane roos", mille esmatiraaž on 10 000 plaati
Ansambel Sõnajalg - Esmaspäeval 23. novembril valmis Baltic Disc tehases ansambli Sõnajalg uus eestikeelne muusikaalbum "Taevane roos", mille esmatiraaž on 10 000 plaati Foto: Karli Saul
Täna, 23. novembril valmis Baltic Disc tehases ansambli Sõnajalg uue eestikeelse muusikaalbumi «Taevane roos» esmatiraaž 10 000 plaati.

Selle tähtsa sündmuse puhul kinkisid mehed, Andres ja Oleg, oma kaasadele Siirile ja Viivile kaunid teemantkõrvarõngad ning valmimisel on ka eksklusiivsed safiiride ja teemantidega kaunistatud kaelaehted.

Andres: Üks ehtekunstnik sai tõepoolest meie plaadist inspiratsiooni ja ta tegi autoriehte «Taevane roos». See on kaunistatud teemantide ja roosade safiiridega. Siiri ja Viivi kannavad seda kaelas meie kontsertidel.

Siiri: See on tõepoolest väga hinnaline.

Andres: See on sümbol sellest plaadist, aga see pole veel päris valmis. Aga varsti on ning me kaalume ka varianti, et inimesed, kes seda väga tahavad, saavad seda ka tellida. Kokku tehakse neid vaid võib-olla viis kuni kümme tükki.

Oleg: Ehte on valmistanud ehtestuudio Karin E. Ma ei hakka hetkel kunstniku nime nimetama, aga ta on väga tunnustatud ehtekunstnik. Tal on ka Šveitsis oma stuudio.

Kes oli idee autor?

Viivi: Me koos nuputasime, see on meie ühistöö vili. Ehtekunstnik sai meie plaadikujundusest visiooni ning tuli ja pakkus välja idee.

Palju see eksklusiivne ehe maksab tavakodanikule, kellele see meeldib ning kes sooviks samasugust osta?

Andres: Umbkaudu 35 000 krooni. Seal on 150 roosat safiiri sees pluss neli teemanti. 

Viivi: See meenutab lootoslille ning seda ei saa odavamalt teha. Need kivid peavad seal olema tõelised.

Andres: Kui te vaatate meie plaadi kujundust, siis te näete midagi analoogset selle ehte kujundusele. Plaadi kujundus sädeleb täpselt samamoodi. Sellel on täpselt neli sellist sädelevat kohta nagu meie ehtel on neli sädelevat teemanti ja ülejäänud on tumeroosad safiirid. 

Oleg: Ja esialgu tehakse need kaunid ehted vaid Siirile ja Viivile ja see ongi kingitus meie poolt. Üks tehakse veel juurde ja selle me võtame ilmselt kontsertidele kaasa ja eksponeerime seda inimestele ning inimesed saavad seda siis ka tellida. 

Siiri: Mehed kinkisid meile CD ilmumise puhul ka imeilusad teemanttäpid. 

Kaunid teemanttäpikesed on valgest kullast, 0,76 karaadiste väga puhaste teemantitega - VS1 ning ühe paari maksumus on veidike alla 100 tuhande krooni. Meeste sõnul meeldib neile oma kaunitesse naistesse investeerida. 

Värske  Sõnajalgade CD-album «Taevane roos» on jõudmas muusikalettidele paari päeva pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles