Juure ja Oja vana vahva kriitiline huumorisaade oli jälle eetris

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Linnavalitsus loob uusi sotsiaalseid töökohti: Barbi Pilvre sail Pirita linnaosavalitsuses haljale oksale. Pilvre kavatseb koostööd teha Pirita seltsidega.


Peeter Oja kodu juures Lillepi pargis koguneb vahva napsivendade selts, küllap Pilvre selle nüüd laiali lööb, valvefeministi ja sotsioloogina sinna napsiõdesid introdutseerides. Pirita elanikuna tunneb Oja asja ja leiab, et Pardi Pilvre sobib hästi rebaste, oravate ja rähnide ja teiste Pirita loomade hulka. Aga oma kodutänavale kavatseb Oja igajuhul pardivastase tõkke panna.

Evelyn Sepp on võimekas naine: näeme teda Cosmo peol, selgeltnägijate saates ja Riigikogu infotunnis. Viimases nõudis ta kaitseminister Aaviksoolt aru võidusamba hoolduskolude kohta. Aaviksoo vastas sellise keerutamisega, mis pani vaesel naisel pea valutama. Ärapanijad hoitavad: «Esteetilis-animaalsetele kaalutustel: käed eemale Evelyn Sepast, Aaviksoo!»

Eesti ikkagi osale Eurovisioonil, aga laulu valikuks tuleb vaid üks saade ja ei mingeid videoklippe. Aga mis saab eurolaulufännklubifännidest? Vastab president Peeter: selliste uudiste valguses pole mõtet end isegi ametlikult registreerida, aga 80 000 on juba nimekaartide eest korstnasse kirjutatud. Igal juhul näitas president Oja uut logo: mees laulumõõgaga (vaata pilti kah!). Heidy Purga, otsusta lõpuks ära, kas on mõtet piletid broneerida? Kes kinnitab logo? Kas EAS paneb pappi alla?

A- Le Coci tuli välja vahva turunduskampaaniaga: 3=2. See tähendab, et kolme õlle eest maksad, kaks saad, hammustasid ärapanijad krüptilise sõnumi hõlpsasti katki.

Narvas on politsei jõudnud uue kasvatusmeetodini: eeskirjade rikkujale antakse valida, kas trahv või avalik ülestunnistus kaamera ees. Kaamera ees kiusati vaest vanainimest, kes polikliinikusse kiirustades valesti üle tee läks. Aga miks? See on lihtne arvestus. Kui jala ei jõua, hüppa auto alla ja saadki kiirabiga arsti juurde. Lõplik skoor Narvas: politsei 5, kodanikud 6 punkti.

Selgeltnägijad on vaegnägijad, keegi ei arvanud neljapäevases saates ülesannete vastuseid ära. Aga järgmisel aastal saab favoriidiks Indreku pruut Inga, kes ju võimsamgi nõid on. Muide, esmaspäeval annavad Indrek ja Inga Elu24-s online-intervjuu, ei maksa maha magada. Aga mis naiste selgeltnägemisse puutub, siis Oja teab, et naised näevadki hästi. Eriti näevad mehi ja nende jutte läbi.

Pimedal sügisõhtul soovitati koos perega kööki pugeda ja ajaleht Sakala retsepti järgi tort valmistada. Selle sisse läheb kümnete liitrite kaupa jahu, suhkrut ja tärklist, retsepti vaata pildilt. 1 deakliiter = 10 liitrit.

Nädala kunstielamus. Pärnus asub mingisugune salong, kus kujundatakse ja trukitakse tuntud kunstnike maale. Muuhulgas muugitakse lounendeid. Trukitud reprod olid väga koledad, neid näed piltidelt

Koledad olid ka saatepubliku hulgas viibinud mehed. Naised tahaks internetis normaalsete meestega tutvuda. Aga ei saa, Ameerika tutvumisportaal match.com viskas Eesti naise päritolu pärast kasutajate hulgast välja. Vaene naine otsib oma õnne nüüd Peep Vainu koolitusel. Aga minna tuleks hoopis pornokoolitaja Villu Parveti juurde. Seal saab palju mehi ja pildid pannakse üles igasse portaali.

Komapäeval piirasid Toompead põllumehed. Valdur Sõgedi seletas Oja esituses, palju on puudu ja miks. Kaks milli on puudu, sest muudkui ikaldub. Oleks aga kaks miljonit, siis saaks kõike otsast peale hakata ja arendada, see kord arnedaks mahedalt, arvas põllumees. Lõpuks näidati Eeesti ainukest pikakarvalist nutriat, aga seegi tuleb valitsuse süül ära tappa: nad ei anna kaht miljonit.

Nädala mõttetera trükkis ära Pärnu Postimees ja see pärineb Vilja Savisaarelt: «Meie Nokia on põllumajandus, mis toidab meie oma põllumehi ja suudab hoolt kanda kogu eesti rahva hea tervise eest.»

Kallis lugeja, head põllumajandust sullegi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles