Galerii: Bravo lastediskol toimus tants ja trall

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
„24tundi Bravo karaoke star".
„24tundi Bravo karaoke star". Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pühapäeval startis Bravos lastele mõeldud üritustesari „24tundi Bravo karaoke star", mis annab lastele kord kuus võimaluse eakaaslastega tantsida, end võistlustes proovile panna ja karaoket laulda.


Pühapäeva pärastlõunal rõkkas klubi Bravo kooliealiste laste kilgetest, kes olid Bravosse pidutsema või niisama hängima tulnud. Uksel tervitas peolisi elusuuruses Limpa.

Sarnaselt täiskasvanutele mõeldud pidudega mängiti lastepeol populaarseid klubihitte ja lapsed ei jätnud tantsupõrandat tühjaks. Muusika läks peale nii kaheksa- kui 15aastastele pidulistele.

Sindi gümnaasiumis käiv üheksa-aastane Sandra leidis peokuulutuse internetist ja kuigi ükski sõbranna lastediskole tulla ei plaaninud, ei lasknud tüdruk end sellest heidutada ning tuli üksi. „Ma tulen kindlasti ka järgmine kord, sest mulle väga meeldib see pidu ja siin on toredad lapsed," kinnitas ta.

Diskol korraldati mänge

Tantsimise vahepeal toimusid peol mängud. Näiteks tuli võistlejatel üles lugeda kõikvõimalikud Limpa kaubamärgiga tooted ja kehakeele abil oma paarilisele sõnu seletada.

Üheksa-aastase Peetri arvates võiks selliseid lastediskosid rohkem olla, sest see on hea koht, kuhu sõpradega tulla. „Ma küll tantsida ei oska, aga muusika on väga hea ja mängud lõbusad," lisas poiss.

Ka 15aastase Merlyni sõnade kohaselt võiks Pärnus tihedamini alaealistele mõeldud pidusid toimuda, aga mitte pühapäeviti. „Peod võiksid olla reedeti või laupäeviti, sest pühapäeval peab kooliks valmistuma," märkis Kuninga tänava põhikoolis käiv tüdruk. „Pidu on muidu äge ja muusika hea, aga minuealisi võiks siin rohkem olla."

Ürituse naelaks oli karaokevõistlus, millest võtsid julgelt osa nii suuremad kui väiksemad pidulised. Esimest korda toimunud lauluvõistluse kõige menukamaks looks osutus „Kui on meri hülgehall", aga hoogsalt lauldi ka erilauluna üles märgitud Tuberkoloitedi lugu „Lilleke rohus".

Aitab esinemishirmust vabaneda

Karaokel võib esineda üksi, koos sõprade või kas või saatebändi ja tantsutüdrukutega. Iga peo järel valitakse üks võitja ja üldvõitjat ootab kevadel isikliku plaadi salvestamise võimalus.

Seekordse peo õhtujuht Summer, kodanikunimega Indrek Raadik soovitas lastel karaoke laulmise ajal laval julgemad olla ja mitte mõelda lava ees olevatele lastele. „See karaokevõistlus on super võimalus esinemishirmust lahti saamiseks," sõnas ta.

Laulja lisas, et laval esinemise kogemus aitab koolis, kui peab näiteks klassi ees esinema. „Elus tuleb veel palju purki astumisi ja parem on need noorena ära teha. See võistlus on ju lõbus," märkis ta.

Peol mängis puldist tantsumuusikat DJ ja oma oskusi näitasid WAFi tantsupoisid. Järgmine „Karaoke star" toimub juba tuleval kuul. Karaokeks saab end juba registreerida e-posti aadressil star@bravoclub.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles