Partide toitmine tõi inglannale suure trahvi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil käib partide toitmine Pärnus.
Pildil käib partide toitmine Pärnus. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF
Inglismaal Birminghamis tehti 75 naela ehk umbes 1300 krooni suurune trahv noorele naisele, kes pargis parte toitis.

Naise 17-kuusel pojal lasti aga partidele saia loopimist jätkata, kuna ta on karistamiseks liiga noor, vahendab Ananova.

26-aastane Vanessa Kelly rääkis, et pagivaht tuli tema juurde ja käskis tal partide toitmise lõpetada, kuna talle olevat esitatud kaebusi, et läbi pargi koolis käivad lapsed libastuvad partide väljaheidetel.

«Vastasin, et hea küll, aga siis hakkas ta mulle trahvi vormistama. Küsisin, mille eest ning tema vastas, et prügi mahaloopimise eest,» kirjeldas Kelly juhtunut.

«Harry loopis aga saia edasi ja pargivaht ütles mulle, et ta võib jätkata, kuna on karistamiseks veel liiga noor. Ma ei suutnud seda uskuda,» rääkis naine.

«See oli õudne ja naeruväärne. Ma käin oma pojaga iga nädal parte toitmas. Ta armastab seda. Teen seda tema lõbustamiseks, et ta õnnelik oleks,» kurvastas Kelly.

Naine lisas, et pargis pole ühtegi silti, mis ütleks, et partide toitmise eest võib trahvi saada. Ta lubas trahvi mitte ära maksta ja oma õiguste eest võidelda.

Kohaliku võimu esindaja Mahboob Hussain leidis juhtunust kuuldes, et pargivahil oli siiski õigus partide toitmise eest trahvi teha.

«Oleme oma piirkonnas veelindude ja tuvide toitmisega seoses nii palju kaebusi saanud, et otsustasime luua spetsiaalsed lindude toitmise alad,» ütles ta.

«Oleme palju tööd teinud, et seda sõnumit levitada ja oleme inimesi hoiatanud, et nad ei toidaks tuvisid ja veelinde mujal kui ettenähtud kohtades,» lõpetas Hussain.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles