Jazzklubis esineb Bob Dylani festivali peaesineja

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bullfrog Brown.
Bullfrog Brown. Foto: Siret Roots

Eeloleval reedel, 27. novembril astub Endla teatri Jazzklubis üles Tartu bluusitrio Bullfrog Brown.


Alar Kriisa (laul, suupill), Andres Roots (kitarr) ja Peeter Piik (bass) olid tänavuste Pärnu bluusipäevade ja Suurbritannias Manchesteris toimunud Bob Dylani festivali peaesinejad.

Bullfrog Brown on andnud sel aastal Eestis, Suurbritannias, Soomes, Prantsusmaal ja Poolas kokku ligi 70 kontserti. Väga kõrgelt on hinnatud ansambli augustis ilmunud kauamängivat „Moon and Central".

Õhtulehes plaati arvustanud Tõnis Erilaid kirjutas: „Kui olete tänavu otsustanud vaid ühte heliplaati panustada, et masu ajal vähem raha läheks, siis arvan, et hetkeseisuga on Bullfrog Browni üllitis parim valik."

Jazzklubi algab Endla Teatrikohvikus reedel kell 21.30 ja on kõigile tasuta.

Samal päeval avatakse Endla Teatrikohvikus Siret Rootsi graafikanäitus, kus ühe eksponaadina on väljas „Moon and Centrali" kaanepildi originaal.

Kunstnik on kujundanud plaadiümbriseid muuhulgas Ummamuudule, Liisi Koiksonile, Vello Orumetsale, Soome ansamblile Black River Bluesman & the Croaking Lizard ja USA kitarristile Alaska Kalanile.

Samuti on Roots disaininud kuulutusi „Augustibluusi", „Hiiu folgi" ja Soome festivalide „Kaavi Blues" ning „Floating Cockroach" tarvis ja illustreerinud Elläi Tuulepäälse luulekogu „Travisarid".

Rootsi töid näeb Endla Teatrikohvikus tänavu juba teist korda. Tema 27. novembril avatav üheteistkümnes isikunäitus koosneb viimase aasta jooksul loodud tušijoonistustest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles