Eesti mehe unistuste naiseks on pikajalgne brünett

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui uskuda Imre Rammulit, sobiks Eesti mehepoegade iluideaali kehastama näiteks Hollywoodi staar Megan Fox
Kui uskuda Imre Rammulit, sobiks Eesti mehepoegade iluideaali kehastama näiteks Hollywoodi staar Megan Fox Foto: FRED PROUSER/REUTERS
Seksuoloog Imre Rammuli pikaajalisest kogemusest on pinnale ujunud mõningaid meestepoolseid eelistusi partneri välimuse suhtes.

Enim ihalevad Eesti mehed suuri prinke rindu ja suuri rinnanibusid, aga nõutud on ka laiad puusad, mis on märk fertiilsusest, vahendab Õhtuleht.

Ideaalis peaks naisel olema paksud meelad niisked huuled (soovitatavalt punaseks värvitud), pikk kael ning väikesed, ent pikad jalad.

Seksikalt mõjuvad ka väga pikad või siis hoopis ülilühikesed brünetid juuksed, blondidest on vaimustuses vaid umbes kolmandik küsitletud meestest.

Kauniks peetakse ka päevitunud jumet, siledaid sääri ja häbemepiirkonda ning lühikest sammu, mis soovitavalt kaasneb liibuva seeliku ja kõrgete kontsadega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles