Võõras naine väitis end Nelly lapse ema olevat

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nelly
Nelly Foto: WENN

Räppar Nelly on enda sõnul saanud mitmeid hirmuäratavaid kogemusi maniakaalsete fännidega, kellest üks läks isegi niikaugele, et väitis, nagu oleks ta Nellyga lapse saanud.

30-aastane Nelly, kelle tõeline nimi on Cornell Haynes juunior, on aastate jooksul langenud kümnete pealetükkivate fännide küüsi, aga kohtus on ta nende pärast käinud vaid ühel korral – nimelt siis, kui üks naine tungis tema majja ning väitis, et on Nelly lapse ema, kirjutab Femalefirst.

Räppari sõnul polnud ta naist aga kunagi näinud ning pidi temaga kohtusse minema, enne kui ahistamine lõppes.

«Mul on olnud nii palju jälitajaid, kes minu kohta valetavad ja mu MySpace’i (interneti suhtlusportaal – toim.) lehel kirjutavad,» kurtis Nelly.

«2003. aastal sõitis üks naine oma pojaga Texasest minu juurde. Ja ta vandus, et ma olen Texasest pärit ja et ta laps on minu poeg. Mul oli lapsest kahju. Ema oli talle väiksest saati rääkinud, et ta on minu laps.»

«Ta oli 14-aastane ja ma küsisin, et kas mina sain siis 12-aastaselt isaks? Lõpuks pidin sellele naisele lähenemiskeelu hankima. See oli hirmuäratav, eriti seetõttu, et ma ei teadnud, mis järgmiseks juhtub.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles