Summer kutsub lapsi Pärnu parimale peole

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Summer juhib pühapäevast üritust "24tundi Bravo karaokestar". Pildil oleval üritusel aitas muusik valida miss Pärnut.
Summer juhib pühapäevast üritust "24tundi Bravo karaokestar". Pildil oleval üritusel aitas muusik valida miss Pärnut. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Sel pühapäeval kell 15 saab Pärnu klubis Bravo alguse uus lastele mõeldud üritustesari "24tundi Bravo karaoke star", mis on ürituse seekordse korraldaja Summeri arvates hea võimalus pullimiseks ja uute sõprade leidmiseks.


"Et üritus on pühapäeval, mis ikka seal kodus passida, parem tule ja lõbutse koos omavanustega ja tee pulli!" kutsus 7-16aastastele mõeldud pidu "24tundi Bravo karaoke star" pühapäeval vedav Summer ehk kodanikunimega Indrek Raadik. "Kindlasti on see uute sõprade leidmiseks väga hea üritus. Kevadeks peaks kindlasti olema kõigil, kes peol käima hakkavad, palju uusi ja huvitavaid tutvusi. Samuti on huvitav tulla, olla ja pidutseda omavanustega."

Summer pani pidu mõõdukalt

Pühapäevase peojuhi kinnitusel tal omal ajal sama vanana ehk 10-13aastasena pidudeks eriti aega ei olnud.

"Selles vanuses möödus minul aeg suuremalt osalt spordisaalides võistlustel ja kui ei olnud võistlusi, olin trennis," meenutas muusik. "Kui mina selles eas olin aastail 1985-88, ega meil suurt muud peale klassipidude ja koolipidude olnudki. Lapsena ma väga ei pidutsenud, hakkasin või mind suunati laulma ja minu jaoks oli pidu, kui pidin olema laval. Teismelisena sai küll pidudel käidud, aga seda ainult siis, kui Mai keskuses olid peod. Teised olid bändiga stuudios ja kuni mul seal midagi teha ei olnud, liikusin seal kõrval peol ringi."

Oma bändiga Tuberkuloited alustas Summer 16aastaselt ja sellest ajast polnud muusikul enda kinnitusel pidudeks enam aega.

"Arvan, et Tuberkuloited hoidis mind nii mõnestki halvast asjast eemal," nentis Raadik. "Pidudel ma siis väga ei käinud, tegime palju proove ja seal möödusid meie vabad tunnid. Meie peod said alguse siis, kui olime kuskil esinenud ja olime tagasiteel koju."

Muusik Summer on enda sõnade järgi praegu nii-öelda puhkusel.

"Plaat tuli kevadel välja, tegin uue bändiga mõne esinemise, aga arvestades praegust olukorda Eestis, on esinemisi ja pakkumisi vähe," rääkis Raadik. "Olen muusikaga tegelnud suurema osa oma elust, aeg on mujal midagi teha. Olen RedMoto Honda racing motokrossi tiimi manager ja tegelen hästi palju noorte motokrossisõitjatega. Viimased kaks aastat on möödunudki motokrossi tähe all. On olnud palju huvitavaid elamusi ja inimesi, loodan 2010. aastal paljudelt meie pisikestelt suurt arenguhüpet. See on see, millega praegu vabal ajal tegelen."

Karaokelt pääseb plaadile

Pühapäevasel peol on Bravos lastele Summeri juhtimisel palju tegevust. Ennekõike oodatakse julgeid, nagu peo nimigi ütleb, osalema karaokevõistluses, mille võitjat ootab kevadel isikliku plaadi salvestamise võimalus.

Karaokel esitatavate lauludega saab tutvuda vabajaportaali 24tundi.ee "Karaoke staari" erilehel. Pärast laulu välja valimist tuleks karaokele registreeruda e-posti aadressil star@bravoclub.ee.

Karaokel võib esineda üksi, koos sõprade või kas või saatebändi ja tantsutüdrukutega.

Bravo programmijuhi Erko Kääratsi teatel on kord kuus koostöös vabaajaportaaliga 24tundi.ee toimuma hakkav uus ja lahe üritus "Bravo karaoke star" pidu nagu tõeline pidu ikka.

Õhtut juhib Summer, DJ mängib puldist parimat tantsumuusikat, WAFi tantsupoisid näitavad oma oskusi, müügil on erilised snäkid ja mahlakokteilid ning 24tundi.ee fotograaf teeb peolistest pilte, mida näeb juba pühapäeva õhtul portaalist 24tundi.ee!

"Peole ootame kõiki lapsi, kes mudilastediskol enam käia ei taha, aga koguneksid meelsasti klubisse vanemateta pidutsema ja niisama hängima," kutsus Käärats.

"24tundi Bravo karaoke star" toimub ööklubis Bravo juba sel pühapäeval 15-18 ja peole sissepääs maksab vaid 25 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles