HND esitleb hittsinglit «Kõverpeegli rahvas»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HND
HND Foto: Mart Reinson

28. novembril esitleb kratimetali bänd HND ürituse Uuno Rock da Party raames uut hittsinglit «Kõverpeegli rahvas».

«Kõverpeegli rahvas on teine singel 9. oktoobril ilmunud albumilt «Päikesepilkajad» ning on olnud juba nädalapäevi Eesti erinevate raadiojaamade playlistides.

Klubis Hollywood esitab HND 28. novembril raadiohitti «Kõverpeegli rahvas» esimest korda kontsertesituses. HND singli esitluskava on kokkupandud uue kui ka vanade plaatide lugudest, mis tõotavad klubil katuse viia ehk sajaprotsendiline hittide paraad: «Vaevu Hingan», «Päikesepilkajad», «Metamfetamiini blues» ja loomulikult ei jäta bänd kasutamata võimalust publikut üllatada.

«Tulge saage osa sellest, millest teised ainult unistada julgevad ja sedagi vaid pimedas ja teki all,» kommenteeris tulevast raju pidu HND vokalist Tarvo Mölder. Singlit «Kõverpeegli rahvas» on võimalik kuulata ka bändi myspace'i aadressil.

HND debüüt jääb aastasse 2006, kui bänd oma esiksingliga «Vaevu hingan» jõudis Eesti raadio ja telejaamade playlistidesse, purustades rekordeid kohalikes edetabelites. Bändi debüütalbum nägi ilmavalgust 2007. aasta aprillis, raamatu kujul ilmunud 12 peatükiga plaat «PaturaamaT» sai hea vastukaja meedias ja rokisõprade seas.

Aasta hiljem ilmunud duubelalbumiga «Aivaravai» tehti ajalugu sellega, et esimese bändina Eestis jagati plaat ära täiesti tasuta. Bänd on oma tegutsemisaja jooksul andnud märkimisväärse hulga kontserte Eestis, muuhulgas soojendati ka maailmakuulsat ansamblit Def Leppard nende Eesti kontserdil. Tänavu 9. oktoobril ilmus kolmas kauamängiv «Päikesepilkajad».

HND on:

Tarvo Mölder - vokaal

Tarmo Põiklik - bass

Madis Savi - kitarr

Andi Aus – trummid

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles