Muinasjutt sellest ,kuidas kümme aastat hiljem jõuavad tantsumuusika kuningad taas koju

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ROTD
ROTD Foto: rulersofthedeep.com
Mis oleks kuningas ilma oma lossita? Eesti tantsumuusika kuningad on jõudnud tagasi oma lossi - Rulers Of The Deep (ROTD) ning Privé ühendavad jõud ning taaselustavad VIBE ürituste säravaimad tähed - üritused Magic Session ja Sextravaganza.

Novembri esimesel reedel toimus "Pidu, mis jäi ära 10 aastat tagasi", mis tõi kokku klubi Privé, dj-duo Rulers of the Deep'i ning kõik Vibe'i aegu taga igatsevad peoloomad. Pidu pakkus parimat muusikat, uksel tervitas külalisi madu, lae all võtsid poose meesbaleriinid ning klaveril kooris apelsine kuldseks võõbatud tütarlaps. Nüüd on aeg vaadata, mis juhtub kümme aastat hiljem.

Privé toob teieni kaks täiesti erinevat muinasjuttu nüüdsest iga kuu esimesel reedel. Avaüritus Magic Session "10 aastat hiljem" toimub 4. detsembril ning pakub kõike seda, mida 10 aastat tagasi ning rohkemgi veel. Teine muinasjutt algab uue aasta esimesel päeval üritusega Sextravaganza, mis on intiimse ning väga erootilise iseloomuga.

Vibe ürituste üks maagiliseim vorm Magic Session loodi 10 aastat tagasi olles atmosfäär, aura, energia, mille loovad muusika, valgus, visuaal, esineja ning ennekõike iga osaleja oma hoiakuga - sallivus ja vabameelsus, ise olemine ja teistel olla laskmine. Magic Session on tagasi ning käivitab klubis Privé oma ajamasina! Magic Session viib teid paralleelsesse universumisse, kus muusika valitseb maailma. Pardale tulnud külalised lennutatakse peoajaloos tagasi, kaugele tulevikku ning edasi minevikku... Magic Session on maagiline läbilõige klubi klassikutest kuni värskete killeriteni, see on tantsumuusika taassünd oma kõikides imelistes vormides mille eest hoolitseb Rulers Of The Deep a.k.a. DJ Meri ja P.Julm.

Sextravaganza ürituste erutavamad osad on dresscode, performance'id laval ning klubikülastajad ise. Sextravaganza on üritus kus seksuaalsed fantaasiad saavad reaalsuseks, Sextravaganza on pidu, millest vaid vähesed saavad osa kuid millest kõik räägivad. Sextravaganza avapauk on osa klubi Privé aastavahetuse pidustustest ning toimub 1.jaanuaril.

Meelis Meri ja P. Julm alustasid duona tegevust tollase kultusürituse „Vibe" residentidena. Ühele peole pidi plaate mängima tulema ka ülemailmselt tuntud dj David Alvarado, kes aga seljavigastuse tõttu esinemisest loobus. Alvarado asemele kutsuti Eestisse Dj Dozia, kellele pühendati ka Rulers of The Deep´i esimene lugu „Track One", mis ilmus USA plaadifirma Ovum alt (Ovum on ülemaailmselt tuntud plaadifirma, mida juhivad Josh Wink ja Matt Brookman). Pärast „Track One´i" ilmumist tehti Eesti hausiduole rida pakkumisi, mille tulemusena on erinevate plaadifirmade alt välja tulnud mitmed hitid. DJd Meri ja P.Julm ehk hausmuusikaduo Rulers of The Deep on vaieldamatult üks Eesti edukamaid ekspordiartikleid.

Privé ja ROTD ootavad sind iga kuu esimesel reedel. Ole tegelane meie muinasjutus, muuda oma fantaasiad reaalsuseks!

ROTD ja Magic Session alates detsembrist üle kuu esimene reede klubis Privé!
ROTD ja Sextravaganza alates jaanuarist üle kuu esimene reede klubis Privé!

"Pidu, mis jäi ära 10 aastat tagasi": http://www.youtube.com/watch?v=4bqY7xT5Css
Lisainfo www.clubprive.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles