Selgeltnägija Kristi: saan ka arvuti ja mobiilita hakkama

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 selle hooaja hittsaate "Selgeltnägijate tuleproov" finaali salvestus Maakri tänaval 16.11.09 - Kas veri või mahl, proovib Kristi
Kanal 2 selle hooaja hittsaate "Selgeltnägijate tuleproov" finaali salvestus Maakri tänaval 16.11.09 - Kas veri või mahl, proovib Kristi Foto: Karli Saul
Finaali jõudnud selgeltnägija Kristi tunnistas lõppsaate salvestuse eel, et pole eriline arvuti ja mobiiltelefoni sõber.

Elu24.ee palus finaalsaate salvestusel selgeltnägija Kristilt online-intervjuud. «Ma ei kasuta arvutit. Meili teel vestlus - milleks? Tänan, aga ei,» oli maag resoluutne.

«Arvuti on minu jaoks liig külm. Ma ei näe läbi arvuti teise inimesega suheldes tema emotsioone. Tahan inimesele läheneda isiklikult.»

«Kui on vaja lähen ise kliendi juurde kohale ja näen oma silmaga milles asi. Siis ei ole ka vääriti mõistmisi.»

«Kõige kohutavam on minu jaoks aga see, kui inimesed saadavad näiteks sünnipäeva õnnitlusi meili teel. See on külm ja ebaviisakas.»

«Ka pole ma eriline mobiiliga suhtleja. Sõnumid võtan vastu, aga ise neid saata küll eriti ei armasta. Saaksin suurepäraselt hakkama ilma arvuti ja mobiilita.»

 Juba täna õhtul selgub Kanal 2 hittsaate «Selgeltnägijate tuleproov» võitja. Finaalis võistlevad 100 000 krooni nimel Kristi, Sergei ja Tarmo. Lisaks saab üks varem välja langenud osaleja võimaluse «musta hobusena» finaali pääseda ja saatesari võita.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles