Indrek ja Inga: aasta pärast tahaks, et tuleks mingi laps

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 selle hooaja hittsaate "Selgeltnägijate tuleproov" finaali salvestus Maakri tänaval 16.11.09 - - eksvangist selgeltnägija Indrek koos oma tüdruksõber Ingaga
Kanal 2 selle hooaja hittsaate "Selgeltnägijate tuleproov" finaali salvestus Maakri tänaval 16.11.09 - - eksvangist selgeltnägija Indrek koos oma tüdruksõber Ingaga Foto: Karli Saul
Selegltnägijate tuleproovi finaalsaate salvestusel esitles võistlusest osa võtnud eksvang Indrek (32) oma pruuti Ingat (22). Noored rääkisid ka oma tulevikuplaanidest.

Indrek ja Inga kohtusid «Nimega baaris» Tallinna vanalinnas. 

«Elame juba mõnda aega koos ja aasta pärast tahaks et tuleks mingi laps ka,» pajatab Indrek.«Liiga vara pole ka mõtet... Et kohe poole aasta jooksul tuleks laps... Nii kiiresti pole ka vaja sehkendada.»

Inga, miks just Indrek? Kas saate pärast? 

Ei, me kohtusime juba ennem. Vaatasin, et ilus pruun poiss ja miks mitte. Ta sellise hea jutuga ka... Hakkas silma lihtsalt. Hästi viisakas ja tore poiss oli.

Vaata Indreku ja Inga sensuaalset videolõiku! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles