Selgeltnägija Indrek esitles oma kaunist pruuti

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 selle hooaja hittsaate "Selgeltnägijate tuleproov" finaali salvestus Maakri tänaval 16.11.09 - - eksvangist selgeltnägija Indrek koos oma tüdruksõber Ingaga
Kanal 2 selle hooaja hittsaate "Selgeltnägijate tuleproov" finaali salvestus Maakri tänaval 16.11.09 - - eksvangist selgeltnägija Indrek koos oma tüdruksõber Ingaga Foto: Karli Saul
«Selgeltnägijate tuleproovi» viimasele salvestusele saabus skandaalse mainega endine vang Indrek koos oma värske pruudi Ingaga.

«Tutvusime suvel ja kolisime peaaegu kohe ka ühise katuse alla,» pajatab 16. aastaselt vanglaleiba mekkinud Indrek. «Inga vanemad olid päris ehmunud, aga mis teha - armastusele kätt ette ei pane.» 

Inga, kuidas Indrekuga kohtusid ja kas tema välimus ja minevik Sind ei kohutanud? 

Mulle meeldivad pahad poisid. Need tõmbavad mind nagu magnet. Vanemad loomulikult ehmatasid alguses ära. Olen olnud nimelt ülikorralik tüdruk. 

Kas Indrek Sind ära rikkunud pole? 

Ära ei ole mitte keegi kedagi rikkunud. Ta on ilus kuum poiss.  

Mida arvad Indreku nõiavõimetest? 

Kui aus olla, siis on minul palju suuremad selgeltnägemisvõimed, kui Indrekul. Me oleme isekeskis isegi arutanud, et võib-olla osalen järgmise aasta selgeltnägijate saates ka mina.

«Selgeltnägijate tuleproovi» põnev finaal eetris juba sel neljapäeval kell 20:30

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles