Alice Järvet kinkis oma komissari mundri Kanal 2'le

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alice Järvet
Alice Järvet Foto: Karli Saul
«Kinkisin tõepoolest vormi Kanal 2'le. Nagu ussidele kombeks, tuleb vanast kestast loobuda, et uuega tasapisi kohaneda,» pajatab politseiandmete lekitamise kahtluse tõttu kevadel ametist vabastatud Põhja prefektuuri analüüsi- ja planeerimisbüroo komissar Alice Järvet.

«Kanalile kulub see komissari auastmega munder kindlasti ära, aga minul võtab pigem kasulikku kapipinda ära,» selgitab «Selgeltnägijate tuleproovis» loogikute seltskonda esindanud kaunis daam. 

Elu24.ee uuris, kuidas särtsakas naine selle aasta selgeltnägijate saatega ise rahule jäi.

Saatega, pigem selle tegemisega, jäin väga rahule. Üllatusi oli ikka. Ikka need osad, kus kaasekspertidega edukalt ülesandeid lahendasime, meeldisid kõige rohkem.

Saatesse oleks võinud rohkem sisse jääda arutelusid, kuidas me mingite lahendusteni jõudsime, need olid kohati päris vaimukad.

Kas saates osalemine on Sinu jaoks midagi muutnud? 

Saates osalemine on avanud päris palju uusi ja huvitavaid uksi, mille olemasolust mul pole aimugi olnud. Hakkasin maalima, osalesin moe-show's ja tulekul on veel midagi päris värsket, millest ei saa veel rääkida. 

Juba sel neljapäeval on saate finaal. Kas kahju pole, et saade otsa saab? Kas jäid tehtuga rahule? 

Tagasi vaadates olen tehtuga rahul. Mida saade edasi, seda rohkem mulle kogu see protsess meeldima hakkas!

«Selgeltnägijate tuleproovi» finaal eetris juba sel neljapäeval kell 20.30

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles